Homepage  / Televiziune

„Bravo, ai stil! Celebrities”. Ce concurentă a fost eliminată din competiție

„Bravo, ai stil! Celebrities”. Ce concurentă a fost eliminată din competiție

de Ioana Maria,

Marea premieră a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities!”. Cele 9 concurente care au acceptat provocarea stilistică care le va transforma din celebrități, în adevărate repere de stil, sunt gata de întâlnirea cu telespectatorii.

[toc]

„Bravo, ai stil! Celebrities” – Cele mai noi informații

UPDATE 3 octombrie: Nicoleta Nucă a fost eliminată de la „Bravo, ai stil Celebrities”. În urma voturilor primite din partea telespectatorilor și a steluțelor primite din partea juraților, cinci concurente au ajuns aseară pe punctul de a fi eliminate. Este vorba despre Carmen Negoiță, Ioana Filimon, Nicoleta Nucă, Otniela Sandu și Viviana Sposub. Cinci dintre ele au fost salvate de public, însă una dintre ele nu. Drumul în competiția „Bravo, ai stil” a luat sfârșit pentru Nicoleta Nucă. „Vă mulțumesc din toată inima pentru cuvintele frumoase, pentru susținere și apreciere! Mă bucur că am reușit să vin în fața voastră exact așa cum sunt. Fără măști și fără să fac compromisuri. Mi-am propus asta și cred că mi-am atins obiectivul, chiar dacă nu am rămas foarte mult timp în cadrul acestei emisiuni”, a scris Nicoleta Nucă pe Instagram.

UPDATE, 30 septembrie: Un nou scandal a izbucnit între Viviana Sposub și Ruxi la „Bravo, ai stil!”. Trecutul comun al celor două concurente din competiția de la Kanal D nu le-a permis ca relația lor să pornească cu dreptul în cadrul emisiunii. În ediția de aseară, 29 septembrie, Viviana și Ruxi au avut, din nou, un schimb de replici mai dure. Viviana a izbucnit în lacrimi, însă deznodământul probabil a surprins pe multă lume.

UPDATE, 27 septembrie : Nu doar fanii emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” au avut parte de o surpriză de proporție în gala emisiunii de la Kanal D, dar și concurentele. Surprinsă, Inlinca Vandici a spus că doar în marile finale s-a mai întâmplat așa ceva. Care dintre concurentele de la „Bravo, ai stil Celebrities” s-a plasat pe primul loc în urma voturilor publicului. Ultima gală de la „Bravo, ai stil Celebrities” a venit cu surprize pentru fanii emisiunii, dar și pentru concurente și juriu.

UPDATE 24 septembrie: Jurata „Bravo, ai stil!” Raluca Bădulescu a reacționat dur, joi seară, în timpul defilării Otnielei, despre care a afirmat că nu s-a străduit deloc să creeze un styling.

Otniela și Mădălina Pamfile au fost protagonistele unor mici contradicții și reproșuri. Discuția celor două a început în culise, unde Otniela a subliniat faptul că unele dintre fete încearcă să recurgă la manipulare.

Ulterior discuția celor două concurente s-a reluat în platou la momentul defilării Otnielei, când Mădălina a simțit nevoia să mai puncteze câteva lucruri despre adversara sa.

Deranjată de atitudinea concurentei, Raluca le-a reamintit fetelor că vor urma gale eliminatorii, astfel că le paște pericolul eliminării din competiție dacă nu se vor strădui din ce în ce mai mult și nu vor ieși din zona de confort.

UPDATE 23 septembrie: În ediția de joi, Carmen Negoiță va începe să plângă în platoul de la „Bravo, ai stil!”. Ea dă vina pentru acest moment sensibil pe starea de oboseală acumulată. De asemenea, ultima perioadă a adus în viața ei o încărcătură emoțională cu care nu era obișnuită.


UPDATE 16 septembrie: Viviana Sposub a intrat în familia „Bravo, ai stil”. Ea este cea de-a noua concurentă din show-ul de la Kanal D, după ce i-a luat locul Olgăi Verbițchi. Noua concurentă de la „Bravo, ai stil!” 2021 este  familiarizată cu camerele TV și tot ce înseamnă televiziunea. Viviana Sposub a avut numeroase apariții în acest domeniu. 

UPDATE 13 septembrie: După ce vestea că una dintre concurentele noului sezon „Bravo, ai stil! Celebrities” a fost eliminată a circulat în ultimele zile, acum a fost aflat și adevărul. Se pare că Olga Berbițchi este cea care a părăsit show-ul și asta pentru că a fost descalificată. Cine este noua concurentă.

UPDATE 10 septembrie: În ediția de joi, 9 septembrie, jurații au tăiat în carne vie și doar puține dintre concurente au primit laude pentru ținutele lor. Anda Adam a încins platoul „Bravo, ai stil!” 2021. Vedeta a ales o ținută care i-a lăsat la vedere decolteul.

Cine sunt concurentele „Bravo, ai stil! Celebrities!”

Anda Adam, Nicoleta Nucă, Mădălina Pamfile, Carmen Negoiță, Ruxi, Sensy, Olga Verbițchi, Otniela și Ioana Filimon și-au pregătit minuțios arsenalul stilistic, pentru prima ediție a noului sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”; iar poveștile care le “îmbracă” și le susține propunerile lor vestimentare sunt dintre cele mai îndrăznețe și neobișnuite.

“Ne-a fost dor, de abia asteptam reintalnirea cu telespectatorii, va promitem un spectacol de zile mari. Am fost surprinsa sa vad cat de determinate sunt concurentele sa va cucereasca si sa ii impresioneze pe jurati. Sa fiti diseara cu ochii pe noi!”, spune Ilinca Vandici.

„Bravo, ai stil! Celebrities” începe în această seară, la ora 22:30, la Kanal D. Competiția stilului și atitudinii poate fi urmărită de miercuri până vineri, de la 22:30, și în fiecare sâmbătă, de la 22:00, la Kanal D!

Cine este Tibi Clenci, noul jurat al „Bravo, ai stil! Celebrities!”

În acest sezon, la masa membrilor Juriului, alături de magnificii Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, se va afla un creativ al industriei de fashion internaționale și unul dintre cei mai apreciați fotografi ai momentului: Tibi Clenci . 

Cu o experiență vastă in domeniul artei vizuale, considerat cel mai renumit fotograf de modă și creative director român, Tibi Clenci a cunoscut un uriaș succes internațional. A colaborat cu cele mai mari case de modă din lume, precum Chanel, Dior, Louis Vuitton, a realizat pictoriale inspiraționale publicații glamour din tară și din afara ei,  și a creat identități de brand pentru numeroase companii. 

Prima ediție fără Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a uimit pe toată lumea atunci când a anunțat, pe final de iulie, că se retrage din echipa de jurați de la „Bravo, ai stil”. Tibi Clenci i-a luat locul și este noul jurat din show-ul de la Kanal D. De curând, creatorul de modă a mărturisit cu ce se ocupă acum, dar și oferit totodată și câteva detalii din culisele emisiunii de modă prezentate de Ilinca Vandici.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton