Homepage  / Știri

“Bravo, ai stil!” va debuta în toamnă, la Kanal D

“Bravo, ai stil!” va debuta în toamnă, la Kanal D

de Redactia Tvmania

Peste 2.000 de tinere s-au înscris până acum la castingul pentru noua emisiune, “Bravo, ai stil!”, unicul show ce premiază stilul personal.

Bravo ai stil!

Formatul internațional “My Style Rocks”, ce va intra în grila de toamnă Kanal D cu numele de “Bravo, ai stil!”, a trezit interesul a sute de tinere dornice să își pună în valoare atitudinea în lumina reflectoarelor. La o săptămână de la anunțul castingului pentru show, peste 2.000 de participante s-au înscris în cursa pentru marele premiu: 100.000 de lei și o colaborare ce le deschide porțile unei cariere în televiziune.

casting Kanal D

Castingul se desfășoară în continuare, reprezentantele sexului frumos care au împlinit vârsta de 18 ani și care știu cum să-și pună în valoare personalitatea prin ținută se pot înscrie în concurs intrând pe casting.kanald.ro.

„Bravo, ai stil!” este un show despre atitudine și stil, podiumul fiind pretextul pentru ca participantele să arate cât de bine se simt în pielea lor, să cucerească juriul și telespectatorii, indiferent de conflictele inerente unui astfel de concurs.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton