Homepage  / Vedete / Vedete străine

Brendan Fraser șochează din nou, cu prima imagine din noul său film. Joacă rolul unui bărbat de 270 de kilograme

Brendan Fraser șochează din nou, cu prima imagine din noul său film. Joacă rolul unui bărbat de 270 de kilograme
15

de Andra Stana,

Brendan Fraser își pregătește revenirea în cinematografie în stil mare. Marți, 26 iulie, a apărut prima imagine din filmul "The Whale", de Darren Aronofsky. Este prima dată când starul din „Mumia” poate fi văzut în rolul unui bărbat de 270 de kilograme.

Filmul se bazează pe piesa de teatru scrisă în 2012 de Samuel D. Hunter. Noua peliculă a lui Fraser urmărește povestea unui profesor de engleză retras, pe nume Charlie, care caută să se reconecteze cu fiica sa înstrăinată de 17 ani, scrie pagesix.com.

Va fi ceva ce nu ați mai văzut până acum„, a declarat Fraser, în vârstă de 53 de ani, pentru Unilad anul trecut, în timp ce își prezenta noua peliculă.

„Garderoba și costumele au fost ample, fără cusur, greoaie”, a continuat starul din „Mumia”. „Este cu siguranță foarte departe de tot ceea ce am făcut vreodată, dar ca să nu fiu timid… știu că va lăsa o impresie de durată”.

„The Whale” este primul film al lui Fraser de la „No Sudden Move” din 2021.

Povestea din filmul „The Whale”, noul proiect al lui Brendan Fraser

La periferia orașului Mormon Country, Idaho, un singuratic de 270 de kilograme se ascunde în apartamentul său și se mănâncă încet până la moarte. Disperat să se reconecteze cu fiica sa de mult pierdută, el ajunge la ea, doar pentru a găsi o adolescentă cu o limbă ascuțită și extrem de nefericită.

Cu un suflet mare și extrem de amuzant, The Whale spune povestea ultimei șanse de izbăvire a unui om și a găsirii frumuseții în cele mai neașteptate locuri.

„The Whale”, cu Brenden Fraser în rolul principal, va avea premiera la Festivalul de Film de la Veneția, în septembrie 2022, potrivit IndieWire.

Schimbare totală! Brendan Fraser a ajuns de nerecunoscut

Brendan Fraser a fost, în tinerețe, unul dintre cei mai frumoși actori din Cetatea Filmului. Printre filmele care l-au făcut celebru și în care a făcut furori cu mușchii săi se numără „Mumia” și „George, trăsnitul junglei”.

Brendan FraserIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Anul trecut, Fraser a șocat pe toată lumea cu noua lui „siluetă”. Venit la premiera filmului „No Sudden Move”, actorul a creat multă vâlvă în mediul online. Fraser este obez, iar părul i-a căzut, lăsând loc unei chelii.

Cu toate că multă lume s-a arătat dezamăgită atunci de modul în care Brendan Fraser arată acum, alții au spus că probabil a trebuit să se îngrașe pentru un rol.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton