Homepage  / Vedete / Vedete străine

Brian Austin Green solicită custodia comună în dosarul de divorț cu Megan Fox

Brian Austin Green solicită custodia comună în dosarul de divorț cu Megan Fox

de Redactia Tvmania

Brian Austin Green și Megan Fox au depus în urmă cu o săptămâna actele de divorț. Intenția de a depune actele a venit din partea ambilor, separat, însă în aceeași zi.

Vedeta din Beverly Hills, 90210, a cerut divorțul cu o zi înainte de Ziua Recunoștinței și a cerut custodia legală și fizică comună a celor trei copii pe care îi are alături de Megan Fox, precizează cei de la People.

 De asemenea, Fox, în vârstă de 34 de ani, a cerut divorțul în aceeași zi, potrivit The Blast. Cei doi au împreună 3 copii pe Noah Shannon, 8 ani, Bodhi Ransom, 6 ani, și Journey River, 4. Green, 47 de ani, au citat diferențele ireconciliabile ca fiind cauza divorțului și a precizat că data separării lor a fost pe 5 martie.

Conform mărturisirilor făcute în luna mai de actorul cunoscut din serialul ‘Beverly Hills 90201’, cei doi au încercat să își salveze relația până la sfârșitul anului 2019. 

„„Întotdeauna o voi iubi’, a spus Green, în vârstă de 46 de ani. „Și știu că și ea mă va iubi mereu și știu, în ceea ce privește familia că ceea ce am construit este misto și cu adevărat special’.

 
Megan Fox și-a refăcut deja viața alături de rapper-ul Machine Gun Kelly, la scurt timp după ce știrea despărțirii a fost făcută public. 

Megan Fox și Brian Austin Green, care au împreună trei copii, Noah Shannon (7 ani), Bodhi Ransom (4 ani) și Journey River (3 ani), au mai avut tentative să se despartă de-a lungul relației lor. Ultima dată, Megan a intentat divorț înainte de cel de-al treilea copil, dar cei doi s-au împăcat chiar înainte de nașterea lui Journey River.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton