Homepage  / Vedete străine

Brian May, chitaristul trupei Queen, a fost făcut cavaler de către regele Charles, la Palatul Buckingham

Brian May, chitaristul trupei Queen, a fost făcut cavaler de către regele Charles, la Palatul Buckingham
8

de Roxana Mirea,

Brian Harold May, chitaristul și unul dintre compozitorii trupei Queen, a fost înnobilat de Regele Charles al III-lea la Palatul Buckingham. Artistul, în vârstă de 75, a primit titlul de cavaler al Ordinului Imperiului Britanic.

Brian May a fost făcut cavaler de către regele Charles la Palatul Buckingham

La mai puțin de un an după ce regretata regină a apărut pe ecran bătând ritmul piesei „We Will Rock You” la un ceai cu Ursul Paddington, cel care a compus cântecul – și a cărui trupă îi împărtășea pseudonimul – a participat la Palatul Buckingham pentru a primi titlul de cavaler, scrie BBC.

Chitaristul Brian May a primit marți această distincție pentru serviciile aduse muzicii și acțiunilor caritabile, iar imaginile îl arată pe acesta discutând cu Regele Charles al III-lea și pozând cu medalionul său după ceremonie.

Sir Brian Harold May și regele Charles au fost fotografiați discutând și râzând în timpul ceremoniei de învestire. May a cântat zeci de ani alături de trupa Queen și este cunoscut și pentru campania sa pentru drepturile animalelor.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Soția lui May, actrița Anita Dobson, cunoscută pentru rolul lui Angie Watts din serialul BBC „EastEnders”, a participat, de asemenea, la eveniment. May și ceilalți membri ai trupei Queen au scris numeroase cântece de succes în anii ’70 și ’80.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 8

Cele mai cunoscute cântece scrise de el pentru Queen sunt: „We Will Rock You”, „Tie Your Mother Down”, „I Want It All”, „Fat Bottomed Girls”, „Flash, Hammer to Fall”, „Save Me”, „Who Wants to Live Forever” și „The Show Must Go On”.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton