Homepage  / Netflix

Bridgerton, sezonul 2, lansare în pași de dans. Mihai și Elwira Petre, moment special pentru fanii serialului

Bridgerton, sezonul 2, lansare în pași de dans. Mihai și Elwira Petre, moment special pentru fanii serialului

de Andra Stana,

Cel de-al doilea sezon „Bridgerton” a avut premiera vinerea aceasta, 25 martie, pe Netflix. Cu această ocazie, platforma de streaming a lansat un clip de promovare al serialului. Mihai Petre și Elwira Petre sunt protagoniștii momentului special urcat online de platforma de streaming. Cum altfel decât în pași de dans...

Din 25 martie, serialul „Bridgerton” revine la Netflix cu sezonul 2. De astă dată, acțiunea și pamfletele lui Lady Whistledown îl au în vizor pe Lordul Anthony Bridgerton, care încearcă să-și găsească aleasa.

Dansul tuturor timpurilor, moment special cu Mihai Petre și Elwira Petre

Mihai Petre și soția lui au pus în practică, special pentru lansarea „Bridgerton”, sezonul 2, o coregrafie specială. Întregul moment, plin de romantism și eleganță, a fost urcat de juratul „Dancing on Ice” pe contul său de Facebook.

În filmuleț, care apare și pe contul oficial al Netflix, cei doi dansatori nu sunt singuri pe ringul de dans. Astfel, după ce deschid momentul artistic, pe ring apar și alți dansatori, iar coregrafia devine mult mai dinamică și mai modernă.

„Bridgerton prezintă: Dansul tuturor timpurilor. Social media întâlnește înalta societate”, este mesajul care apare la începutul clipului de pe Facebook. „Declarăm deschis sezonul pentru toate diamantele 💎Bridgerton | Sezonul 2, disponibil acum”, mai scrie Netflix pe rețelele de socializare.

„Sunt curios, oare ce o să scrie Lady Whistledown despre noi? 🤔#Bridgerton”, a scris Mihai Petre pe rețelele de socializare.

Cine este protagonista noului sezon „Bridgerton”

Sezonul 2 din „Bridgerton” ecranizează cartea a doua din seria scrisă de Julia Quin, „Vicontele care mă iubea”.

Protagonista poveștii este Kate Sharma (Simone Ashley), sora cea mare a Edwinei, care și dă seama de intenția lui Anthony: adevărată potrivire de dragoste nu este pe lista lui de priorități. Ea încearcă să împiedice uniunea, iar duelurile verbale dintre ea și viconte se lasă cu scântei și…o dragoste neașteptată.

Bridgerton vine pe Netflix din Shondaland și este produs executiv de Shonda Rhimes, Betsy Beers și Chris Van Dusen. Van Dusen este și creator, și showrunner.

Sursa foto: captură video

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton