Homepage  / Cinema

Bridget Jones, și neînsărcinată și însărcinată

Bridget Jones, și neînsărcinată și însărcinată

de Redactia Tvmania

Pe 16 septembrie, pe marele ecran vine partea a treia a aventurilor lui Bridget Jones – „Bridget Jones însărcinată”, iar pe micul ecran, pentru fani, Diva difuzează primele două părți – „Jurnalul lui Bridget Jones 1 și 2”.

14232027_1101506886584677_9125743346854210145_o

Vineri, 16 septembrie, la ora 21.00, Diva vă invită să vizionați ambele pelicule care urmăresc povestea lui Bridget Jones, o femeie de 30 de ani, în căutarea dragostei adevărate și a unei relații sentimentale stabile. Dacă, în „Jurnalul lui Bridget Jones”, aceasta este celibatară și își caută un iubit, în partea a doua, ea are o relaţie, dar trebuie să facă faţă geloziei, unui nou şef şi fostului iubit. În ambele filme îi vedem pe Renée Zellweger, Hugh Grant și Colin Firth.

În aceeași zi, în cinematografe intră „Bridget Jones însărcinată”, în care îi vom revedea pe Renée Zellweger și Colin Firth, alături de Patrick Dempsey, ca protagoniștii noului capitol din continuarea seriei de comedii romantice cu burlăcița preferată a întregului mapamond. Cum spune și titlul filmului, îndrăgita eroină creată de scriitoarea Helen Fielding este… însărcinată.

Puteți vedea aici trailer-ul filmului:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bc92roB8Kns[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton