Homepage  / Articole

Bridget Jones va avea și o a treia parte

Bridget Jones va avea și o a treia parte

de Redactia Tvmania

Este timpul să redeschidem jurnalul: Renee Zellweger îi va da viață pentru a treia oară lui Bridget Jones, anunță Entertainment Weekly.

La șapte ani de la ultimul film în care cea mai celebră tipă singură din Marea Britanie își face de cap cu Colin Firth și Hugh Grant, Renee Zellweger a reînceput să vorbească cu accent englezesc.

Totuși, Zellweger a pus o condiție înainte de a se apuca de treabă. Ea nu se mai îngrășa niciun kilogram pentru acest rol- asta pentru că în „Bridget Jones’s Diary” din 2001 și „Bridget Jones: The Edge of Reason” din 2004, ea a fost obligată de scenariu să pună multe kilograme, pe care le-a dat jos cam greu de fiecare dată, scrie Daily Mail.

„Am avut un atac de panică după ce am auzit o mulțime de doctori discutând despre ce efecte poate avea îngrășarea și slăbirea în perioade scurte de timp”, a declarat Renee Zellweger într-un interviu din 2007.

Au apărut zvonuri care spun că actrița în vârstă de 42 de ani s-ar putea îmbrăca un costum care să o mai îngrașe câteva kilograme, pentru a intra în rol.

Helen Fielding s-a apucat să scrie a treia carte despre Bridget Jones

Informația despre producerea unei noi părți din filmele cu Bridget Jones a fost confirmată de reprezentanții scriitoarei Helen Fielding, ale cărei două cărți au fost ecranizate până acum. Ea a început să scrie a treia carte din seria de best-seller „Bridget Jones”.

Nu este însă sigur dacă Hugh Grant sau Colin Firth vor accepta să reia rolurile. Totuși Firth a lăsat să-i scape niște detalii din posibilul nou scenariu. El a declarat pentru Access Hollywood că Bridget și Mark (personajul jucat de Firth, n.r.) nu pot avea copii.

„Atunci ea face imensa greșeală de a se întoarce la Daniel Cleaver (personajul lui Hugh Grant) pentru a rămâne însărcinată. Cred ca el o s-o părăsească și ghici cine va întoarce ca să o salveze”, a declarat Colin Firth.

Primele două ecranizări ale filmelor cu Bridget Jones au avut încasări de peste 200 de milioane de dolari pe plan mondial.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton