Homepage  / Vedete / Vedete străine

Britney Spears a dansat la nuntă în lenjerie intimă cu diamante. Reacția fanilor

Britney Spears a dansat la nuntă în lenjerie intimă cu diamante. Reacția fanilor
9

de Andra Stana,

Britney Spears și-a sărbătorit căsătoria cu Sam Asghari dansând toată noaptea în lenjerie intimă. Apoi, artista de 40 de ani a postat filmulețele pe rețelele de socializare. Vedeta a avut un mesaj pentru fanii săi.

Vedeta pop, care s-a căsătorit pentru a treia oară pe 9 iunie, a dezvăluit sâmbătă, prin intermediul unei postări pe Instagram, că a purtat „primul ei tanga cu diamante” în timpul petrecerii sale de nuntă, scrie pagesix.com.

Spears, în vârstă de 40 de ani, le-a arătat fanilor un videoclip cu ea dansând într-o rochie neagră de tip blazer Versace.

„LIVING IS GIVING … pssss nu vă faceți griji am avut primul meu tanga cu diamante sub jachetă … sper că nu am jignit pe nimeni !!!”, a spus aceasta într-un comentariu.

Britney Spears a dansat la nuntă în lenjerie intimă cu diamante. Reacția fanilorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Între timp, Asghari, în vârstă de 28 de ani, a purtat la recepție un tricou cu inscripția „Britney & Sam” și nu a putut să-și șteargă zâmbetul de pe față toată noaptea.

În altă parte a videoclipului, interpreta hitului „Toxic” a fost văzută dansând cu Madonna, în timp ce pe fundal se auzea clasicul hit al Reginei muzicii pop, „Like A Virgin”.

Cât de suprarealist e asta! Să cânți pe muzica Madonnei și Madonna să fie acolo lol”, a comentat un fan, iar un altul a adăugat: „Ok. E destul de radical. Madonna dansând pe propriul ei cântec la nunta ta. Wow.”.

Britney și Madonna dansând pe Like a Virgin?! Acest lucru este ICONIC”, a scris altcineva.

Paris Hilton, Selena Gomez, Drew Barrymore și Donatella Versace – care a creat rochia de mireasă a lui Spears – s-au numărat printre celebritățile prezente.

„Atât de mulți oameni incredibili au venit la nunta noastră și încă sunt în stare de șoc!!!”, a scris Spears într-o altă postare de pe Instagram.

„@drewbarrymore, iubita mea îndrăgostită și @selenagomez care, apropo, este mult mai frumoasă în persoană, dacă este posibil, au venit amândouă !!!! Am rămas fără cuvinte … Am sărutat-o din nou pe @madonna și am dansat în noapte cu @ParisHilton”.

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton