Homepage  / Vedete străine

Britney Spears a suferit un avort spontan. Reacția logodnicului ei, Sam Asghari

Britney Spears a suferit un avort spontan. Reacția logodnicului ei, Sam Asghari
8

de Roxana Mirea,

Britney Spears a suferit un avort spontan și a pierdut copilul pe care îl aștepta cu logodnicul ei, Sam Asghari. Vestea tristă a fost împărtășită chiar de către artistă, printr-un mesaj publicat pe pagina ei de Instagram.

Britney Spears a suferit un avort spontan

Britney Spears a pierdut sarcina. Cântăreața, în vârstă de 40 de ani, a anunțat sâmbătă, într-o declarație comună cu logodnicul ei Sam Asghari, prin intermediul Instagram, că a suferit un avort spontan.

Cu cea mai mare tristețe trebuie să anunțăm că am pierdut copilul nostru miraculos la începutul sarcinii”, se arată în declarație, potrivit Page Six.

Acesta este un moment devastator pentru orice părinte. Poate că ar fi trebuit să așteptăm să anunțăm până când sarcina ar fi fost mai înaintată. Cu toate acestea, am fost excesiv de entuziasmați să împărtășim vestea bună”.

Britney Spears și Sam Asghari, în vârstă de 28 de ani, au adăugat că dragostea pe care și-o poartă unul altuia este „puterea” lor în acest moment.

Vom continua să încercăm să ne extindem frumoasa noastră familie”, a continuat artista. „Suntem recunoscători pentru tot sprijinul vostru. Vă rugăm să ne respectați intimitatea în acest moment dificil”.

Postarea, semnată „Sam & Britney”, a inclus și o legendă care spune: „Suntem recunoscători pentru ceea ce avem în procesul de extindere a frumoasei noastre familii. Vă mulțumim pentru sprijinul vostru”.

Reacția lui Sam Asghari, logodnicul lui Britney Spears

În secțiunea de comentarii, Sam Asghari a dat de înțeles că el și Britney nu renunță la dorința lor de a deveni părinți.

Vom avea un miracol în curând”, a scris logodnicul lui Britney Spears pe Instagram.

Britney Spears a anunțat la începutul lunii aprilie că ea și Asghari așteaptă primul lor copil împreună. Artista mai are doi fii – Sean Preston, în vârstă de 16 ani, și Jayden James, în vârstă de 15 ani – cu fostul partener, Kevin Federline.

Britney este logodită cu Sam Asghari din septembrie 2021.

Daily Instagram PostsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton