Homepage  / Articole

Britney Spears, acuzată de hărţuire sexuală

Britney Spears, acuzată de hărţuire sexuală

de Redactia Tvmania

Foto: Hepta. ACUZAŢIE GRAVĂ. Acest proces este, pentru Britney Spears (28 de ani), o nouă lovitură, care se adaugă reputaţiei sale şubrezite din ultimii ani.

Foto: Hepta. ACUZAŢIE GRAVĂ. Acest proces este, pentru Britney Spears (28 de ani), o nouă lovitură, care se adaugă reputaţiei sale şubrezite din ultimii ani.

Cântăreaţa americană de 28 de ani a fost dată în judecată de un fost bodyguard, care susţine că Britney l-a traumatizat emoţional prin comportamentul ei nepotrivit.

.

Un fost bodyguard al lui Britney Spears (28 de ani) a dat-o în judecată, acuzând-o de hărţuire sexuală, pe motiv că aceasta obişnuia să defileze goală prin faţa lui şi chiar să facă sex în prezenţa sa.

Reuters informează că acesta, pe numele lui Fernando Flores, explică – în actele depuse la tribunal – că suferă de probleme emoţionale cauzate de faptul că a asistat frecvent la certurile violente dintre Britney şi iubitul ei (Jason Trawick), care aveau loc în faţa celor doi copii ai cântăreţei: Sean (care face 5 ani pe 14 septembrie) şi Jayden (care împlineşte 4 ani pe 12 septembrie). În plus, Flores povesteşte că Britney obişnuia să zbiere la el şi să-l înjure, cerându-i să-i aducă ceva de băut.

.

În fundul gol

Din actele depuse la Curtea Superioară din Los Angeles reiese că bodyguardul a început să lucreze pentru Britney în februarie anul acesta şi că a căzut victimă avansurilor sexuale ale cântăreţei de 28 de ani. Flores susţine că era des chemat de Spears în dormitorul ei, unde aceasta stătea goală şi a făcut de multe ori sex în faţa lui.

Site-ul TMZ.com a citat un fragment din actele cu pricina, în care se descrie cum aceasta „purta o rochie trasparentă, din mătase albă. S-a apropiat de Flores şi şi-a scăpat intenţionat bricheta pe podea, s-a aplecat să o ridice şi, astfel, şi-a expus vaginul neacoperit. Incidentul i-a cauzat acestuia dezgust”. Flores o acuză pe fosta lui angajatoare că şi-a abuzat copiii, făcând adesea sex zgomotos într-un apartament de hotel în care stăteau şi băieţii ei.

Fostul bodyguard spune că s-a plâns firmei care l-a recomandat pentru acest job, dar că a fost ignorat sau luat în râs. Nu se ştie exact ce sumă de bani cere ca despăgubire acesta .

.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton