Homepage  / Vedete străine

Britney Spears, imagini spectaculoase din luna de miere. S-a filmat topless pe plajă

Britney Spears, imagini spectaculoase din luna de miere. S-a filmat topless pe plajă

de Roxana Mirea,

La o lună după ce s-au căsătorit, Britney Spears și soțul ei, Sam Asghari, au plecat în luna de miere. Cei doi au ales o destinație tropicală, pe care însă nu au dezvăluit-o. Recent, artista a publicat noi imagini pe Instagram, în care apare topless pe plajă sau pe un iaht alături de soțul ei.

Britney Spears, imagini din luna de miere

Britney Spears și soțul ei, Sam Asghari, au plecat în luna de miere la o lună distanță după ce și-au unit destinele. Au ales o destinație tropicală pentru vacanța lor romantică, iar artista radiază de fericire în ultimele imagini pe care le-a publicat pe Instagram.

Marți, 6 iulie, Britney Spears a public un clip cu ea, fiind pe plajă și chiar renunțând la sutienul costumului de baie.

Această parte a doua a lunii de miere este în această incredibilă bucată tropicală de paradis. Nu, aceasta nu este o campanie de fete sălbatice. Sunt pur și simplu eu trăindu-mi viața!!! Asta este ceea ce se întâmplă atunci când mergi într-o vacanță de două săptămâni pe o insulă cu iahtul. Să sari de la o insulă la alta este literalmente o nebunie. Fetelor, dacă vreți să slăbiți, zburați cu un elicopter și pierdeți toate fluidele de la emoții. Vreau să spun că eu cred că am pierdut 4 kilograme într-o singură zi. Destul cu discuțiile superficiale, nu-i așa doamnelor? Asta e prea ofensator. Oh, bine”, a scris Britney Spears pe Instagram în dreptul clipului.

De asemenea, ea a mai publicat un video în care apare și alături de Sam Asghari. Cei doi se se aflau la acel moment pe un iaht.

De ce Britney Spears și soțul ei n-au plecat în luna de miere după nuntă

Britney Spears și soțul ei nu au plecat imediat după nuntă în luna de miere. Printr-un mesaj publicat pe Instagram, vedeta a explicat și de ce. Britney a spus că s-au adunat destul de multe lucruri de rezolvat având în vedere că s-a mutat în casă nouă.

Încă nu am fost în luna de miere. M-am căsătorit și m-am mutat într-o casă nouă cam în același timp. Nu e cel mai inteligent lucru pe care poți să îl faci. Oh, bine, se adună… E atât de ciudat că mă trezesc și totul e nou. Piscină nouă, bucătărie nouă, pat nou. Cred că sunt în stare de șoc!!! Îmi dau seama de câteva lucruri. Cu siguranță îmi place să fiu afară, dar îmi place și înăuntru. Schimbarea este atât de grozavă”, a transmis artista.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton