Homepage  / Vedete / Vedete străine

Britney Spears, imaginile de 1 milion de like-uri. Ce mesaj uluitor a transmis artista care a pozat din nou nud

Britney Spears, imaginile de 1 milion de like-uri. Ce mesaj uluitor a transmis artista care a pozat din nou nud
8

de Andra Stana,

Britney Spears a intrat duminică pe Instagram pentru a împărtăși două fotografii în care pozează complet goală - de data aceasta, într-o cadă de baie. Artista nu a șocat atât de mult cu imaginile postate, ci cu descrierea care le acompania.

Britney Spears, în vârstă de 40 de ani, și-a acoperit sânii și a pozat cu capul dat pe spate, în timp ce se relaxa în cadă. În cele două fotografii, un emoji cu o mică floare îi ascundea zona intimă. Cea de-a doua fotografie a fost aceeași imagine redistribuită cu un filtru Instagram ușor diferit.

În puțin peste 12 ore de la publicarea fotografiilor nud cu Britney Spears, postarea a adunat aproape 1 milion de aprecieri. De asemenea, urmăritorii artistei au lăsat peste 36 de mii de comentarii.

„Îmi place să arăt nașpa!!!”, a scris ea în legenda alăturată imaginilor. „Niciodată poze profesionale… Continuă să aplauzi, b**ch”, a încheiat ea.

Britney a insinuat astfel că nu este cel mai bun fotograf. Bineînțeles, fanii i-au scris mai multe comentarii. Ei și-au spus părerea despre pozele picante și legenda care a creat confuzie.

„Am citit legenda de 3 ori & sunt încă confuză”, a comentat un urmăritor al lui Spears, în timp ce altul a scris: „Legenda mă trimite pe orbită”.

Un al treilea urmăritor a intervenit, întrebând: „Ce este cu această legendă, fată?”.

Britney Spears a pozat din nou nudIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Britney Spears a scăpat de tutelă după 13 ani

Spears, în vârstă de 40 de ani, și-a făcut un obicei din a împărtăși poze nud prin intermediul aplicației de socializare în ultimele luni. Totul a început după ce a fost „eliberată” de sub tutela sa de 13 ani în noiembrie anul trecut.

În timp ce mulți au lăudat-o pe interpreta piesei „Toxic”, fostul Kevin Federline a afirmat că cei doi fii pe care îi împarte cu Spears -Sean Preston, 17 ani, și Jayden James, 16 ani – au implorat-o să înceteze.

„Încerc să le explic: «Uite, poate că este doar un alt mod în care încearcă să se exprime»”, a declarat Federline, în vârstă de 44 de ani, pentru The Daily Mail la începutul acestui an.

„Dar asta nu înlătură faptul că le face rău. Este greu. Nu-mi pot imagina cum e să fii un adolescent care trebuie să meargă la liceu”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton