Homepage  / Vedete / Vedete străine

Britney Spears, internată din nou într-o clinică de psihiatrie. Ce mesaj a postat vedeta

Britney Spears, internată din nou într-o clinică de psihiatrie. Ce mesaj a postat vedeta

de Redactia Tvmania

Britney Spears, în vârsta 37 de ani, s-a internat în mod volunat într-o clinică de psihiatrie în urmă cu o săptămână și, aparent, va rămâne sub tratament timp de o lună. Cântăreața a traversat o perioadă grea după ce tatăl ei, Jamie Spears, a fost operat de două ori.  

Artista a anunţat în luna ianuarie că renunţă la toate concertele şi angajamentele profesionale programate pentru a fi alături de familie după ce tatăl său, Jamie, a fost la un pas de moarte, în noiembrie, când a suferit o ruptură de colon.

„Toți avem nevoie de puțin timp pentru a avea grijă de noi”, a scris artista pe pagina sa de Instagram.

O sursă apropiată familiei lui Britney Spears a declarat pentru People că artista trebuie să se concentreze pe ea și că boala tatălui ei a afectat-o, potrivit dailystar.co.uk.

„Tatăl ei a fost foarte aproape de moarte și s-a operat din nou acum câteva săptămâni. Nu îi este bine. Britney și el sunt foarte apropiați și ea a fost afectată de situație. Ea nu vrea decât să îşi acorde timp pentru pentru a se concentra asupra propriei persoane”, a mai spus sursa. 

Jamie Spears ar fi fost cel care a revitalizat cariera fiicei sale adolescente după ce viaţa ei scăpase de sub control în perioada 2007-2008. El rămâne custodele aprobat de tribunal al afacerilor acesteia, notează Reuters.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton