Homepage  / Uncategorized

Britney Spears își acuză din nou familia. „Ar trebui să fie cu toții la închisoare”

Britney Spears își acuză din nou familia. „Ar trebui să fie cu toții la închisoare”
7

de Vasilica Rogozanu,

Cântăreața Britney Spears a reușit, în sfârșit, după luni întregi de proces, să scape de sub tutela care i-a fost impusă de tatăl ei acum 13 ani. Printr-o hotărâre judecătorească, tutela care i-a controlat practic o treime din viață a fost terminată în mod legal la sfârșitul săptămânii trecute.

Cântăreața de 39 de ani, care a sărbătorit cu primul ei pahar de șampanie după mulți, mulți ani, a dezvăluit că e recunoscătoare pentru că „pot să am cheile mașinii mele, să fiu independentă și să mă simt ca o femeie, să dețin un card bancar, să văd numerar pentru prima dată și să pot cumpăra lumânări”. Adică lucruri simple pentru restul omenirii, dar nu și pentru vedeta a cărei viață a fost controlată complet de tatăl ei mai bine de un deceniu. 

Jamie, sora cea mică a lui Britney Spears, adevărul dur despre sănătatea ei mentală (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Deși a declarat că nu se consideră o victimă, Britney Spears a mărturisit, într-un clip pe rețelele sociale, că este încă descumpănită de felul în care familia ei i-a distrus viața. „Sincer, în fiecare zi când mă trezesc, încă îmi explodează mintea când mă gândesc la modul în care familia mea și tutela au putut să facă ceea ce mi-au făcut… a fost demoralizant și degradant ! Nici măcar nu menționez toate lucrurile rele pe care membrii familiei mele mi le-au făcut, pentru care ar trebui să fie cu toții în închisoare… da, inclusiv mama mea, care merge la biserică.” 

Britney Spears, care are o avere evaluată la 60 de milioane de dolari, și-a recăpătat controlul total asupra deciziilor personale și profesionale, dar va trece totuși printr-o perioadă de tranziție: ea a decis să se sprijine, deocamdată, pe o echipă care să o ajute să-și reajusteze existența.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton