Homepage  / Vedete străine

Britney Spears lansează o carte de memorii. În ce ipostază provocatoare apare pe copertă

Britney Spears lansează o carte de memorii. În ce ipostază provocatoare apare pe copertă
6

de Roxana Mirea,

Britney Spears este gata să își spună povestea de viață. Artista se pregătește să lanseze o carte de memorii, la doi ani distanță după ce a fost eliberată de sub tutela tatălui ei, Jamie Spears, care i-a controlat viața și finanțele timp de 13 ani. Coperta cărții a fost dezvăluită si o arată pe Britney Spears într-o ipostază senzuală.   

Britney Spears lansează o carte de memorii 

Titlul, coperta și data de lansare a memoriilor lui Britney Spears au fost în sfârșit dezvăluite. „The Woman in Me”, care are pe copertă o fotografie alb-negru cu Spears topless făcută în 2001, va ajunge pe rafturile librăriilor pe 24 octombrie. 

Gallery Books, o ramură a editurii Simon & Schuster, a achiziționat volumul foarte așteptat – numit după un vers din cântecul lui Spears „I’m Not a Girl, Not Yet a Woman” – după ce mai multe edituri au licitat pentru această carte. 

Mărturia convingătoare a lui Britney în fața instanței [despre tutelă] a zguduit lumea, a schimbat legile și a arătat puterea și curajul ei care a inspirat”, a declarat marți pentru People Jennifer Bergstrom, vicepreședinte senior și editor al Gallery Books. 

Nu mă îndoiesc că volumul ei de memorii va avea un impact similar – și va fi evenimentul editorial al anului. Nu am putea fi mai mândri să o ajutăm să își împărtășească, în sfârșit, povestea.” 

Lui Britney i-a încetat tutela în noiembrie 2021, după ce tatăl ei, Jamie Spears, i-a controlat viața și finanțele timp de 13 ani. 

Editura a precizat că volumul ei de memorii „luminează puterea durabilă a muzicii și a iubirii – și importanța unei femei care își spune propria poveste” în condițiile ei. 

„[‘The Woman in Me’] este o poveste curajoasă și uimitor de emoționantă despre libertate, faimă, maternitate, supraviețuire, credință și speranță”, se arată într-un comunicat de presă. Page Six a relatat, în februarie 2022, că artista a încheiat un contract istoric pentru o carte cu Simon & Schuster, despre care se spune că ar valora până la 15 milioane de dolari. 

Britney Spears își spune povestea 

Se pare că Britney Spears își dorea să scrie o carte de memorii încă de când sora ei mai mică, Jamie Lynn Spears, a scris o carte dură. Intitulată „Things I Should Have Said”, cartea de memorii a vedetei din „Zoey 101”, foarte mediatizată, a fost lansată în ianuarie 2022. Britney a reacționat susținând că volumul lui Jamie Lynn este plin de minciuni și chiar l-a numit „gunoi”. 

Felicitări best-seller…..Ce tupeu ai să vinzi o carte acum și să vorbești rahaturi, dar tu minți. Și-aș vrea să faci un test cu detectorul de minciuni pentru ca toate aceste mase de oameni să vadă că minți cu nerușinare despre mine!”, a scris ea pe Instagram la acea vreme. 

Amazon Prime Video Releases Britney Spears DocumentaryIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

În aprilie, surse au declarat pentru Page Six că Britney, în vârstă de 41 de ani, a terminat de scris memoriile sale și că acestea vor „zgudui lumea”. 

Cartea lui Britney este o poveste de triumf. Va cuprinde momentele ei cele mai vulnerabile, copilăria ei – fiind o fetiță cu visuri mărețe -, despărțirea de Justin Timberlake, momentul în care s-a ras în cap și bătălia cu familia ei în legătură cu tutela sa”, a declarat o sursă. „Este, de asemenea, o poveste despre supraviețuire, găsindu-și calea de a ieși de sub tutela paralizantă și de a găsi fericirea alături de soțul ei, Sam Asghari.” 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton