Homepage  / Vedete străine

Britney Spears, noi acuzații grave la adresa tatălui ei. Modul uluitor în care a fost amenințată de familia ei

Britney Spears, noi acuzații grave la adresa tatălui ei. Modul uluitor în care a fost amenințată de familia ei
9

de Roxana Mirea,

Britney Spears își spune povestea în propriile cuvinte. Superstarul pop a publicat duminică pe YouTube un clip audio bombă de 22 de minute despre "abuzurile" la care a fost supusă ca urmare a tutelării sale și, de asemenea, a povestit de ce a refuzat "o mulțime de bani" pentru a face un interviu cu Oprah Winfrey.

Nu obțin nimic dacă împărtășesc toate astea”, a declarat britney Spears, în vârstă de 40 de ani. „Am oferte de a face interviuri cu Oprah și cu atât de mulți oameni [pentru] foarte mulți bani, dar este o nebunie. Eu nu vreau nimic din asta. Pentru mine, este dincolo de un interviu propriu-zis.”

Britney Spears, noi acuzații la adresa tatălui ei

Cântăreața și-a atacat din nou familia în înregistrarea audio, care a fost ștearsă între timp, explicând că se simte ca și cum cei dragi ar fi abandonat-o în perioada în care era sub tutela tatălui ei, potrivit Page Six.

M-au omorât la propriu. M-au dat la o parte”, a spus Spears. „Am simțit că familia mea m-a aruncat. Cântam pentru mii de oameni noaptea în Vegas, în fața a mii de oameni, adrenalina de a fi artist, râsetele, respectul… Eram o mașină. Eram o mașină nenorocită, nici măcar nu eram aproape umană. A fost o nebunie.”

De asemenea, ea și-a reluat afirmația anterioară potrivit căreia a fost forțată să se interneze într-un centru de sănătate mintală la începutul anului 2019 pentru că s-a opus unei mișcări de dans în timpul uneia dintre repetițiile sale. În înregistrarea audio, ea a descris circumstanțele invazive din interiorul instituției, în care ar fi trebuit să se dezbrace în fața altora și să participe la forme „militante” de terapie.

M-au pus într-o stare de ignoranță pentru a mă face să simt că am nevoie de ei”, a spus ea, adăugând că i s-ar fi spus: „Dacă nu faci ce spunem noi, o să-ți arătăm cine este șeful”.

Britney Spears a dansat la nuntă în lenjerie intimă cu diamante. Reacția fanilorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Britney Spears a avut o relație secretă

Britney Spears a susținut că a fost forțată să spună publicului că a apelat la tratament din cauza bolii de colon a tatălui ei, Jamie Spears, dar în spatele ușilor închise „plângea” în fața acestuia, care era si tutorele ei legal la acea vreme.

„I-am întrebat: ‘De ce faceți asta? ‘”, a spus cântăreața, adăugând că ultimele cuvinte ale lui Jamie către ea ar fi fost: „Acum nu trebuie să te duci, dar dacă nu te duci, vom merge în instanță și vei pierde. Am mult mai mulți oameni de partea mea decât [ai tu]. Tu nici măcar nu ai un avocat, așa că nici nu te gândi la asta”.

Britney Spears a mai descris gradul de control pe care Jamie și co-consilierii săi îl aveau asupra ei, împărtășind că a avut cândva o „relație secretă” cu un bărbat căreuia nu i-a oferit numele.

„Vorbeam cu un tip, iar el voia să plece din țară cu mine. Aveam totul pregătit pentru a pleca și era o relație secretă„, a spus ea.

Vedeta a susținut că i-a spus asistentei sale de atunci: „Cea mai mare teamă a mea era ‘Ce ar face tatăl meu dacă aș face ceva greșit? Dacă m-ar găsi? Ce ar face?” … Iar ea s-a uitat la mine și mi-a spus: ‘Glumești, Britney? Tatăl tău nu ți-ar face niciodată așa ceva'”.

Britney Spears este mai supărată pe mama ei

Britney a spus că, în ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat între ea și tatăl ei, este „sincer mai supărată” pe mama ei, Lynne Spears, pentru că atunci când reporterii o sunau, aceasta s-ar fi „ascuns nevinovată” și nu ar fi vorbit în apărarea fiicei sale.

Simt că ar fi putut să-mi facă rost de un avocat în literalmente două secunde”, a spus cântăreața. „Prietena mea m-a ajutat să obțin unul în cele din urmă, dar de fiecare dată când luam legătura cu o firmă, telefonul meu era ascultat și mi se lua telefonul”.

Mathew Rosengart, fostul procuror federal care a ajutat la eliberarea lui Britney de sub tutelă în noiembrie 2021, investighează în mod activ acuzațiile potrivit cărora Jamie și co-tutorele său au spionat-o.

„Cum naiba au scăpat?”, a spus Britney în clipul audio de duminică. „Cum de există un Dumnezeu? Există un Dumnezeu? … Împărtășesc asta pentru că vreau ca oamenii să știe că sunt doar un om. Mă simt victimizată după aceste experiențe și cum pot repara asta dacă nu vorbesc despre asta?”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton