Homepage  / Vedete străine

Britney Spears, reacție dură după interviul „plin de ură” al fiului ei. „Vă place să spuneți că ceva nu e în regulă cu mine”

Britney Spears, reacție dură după interviul „plin de ură” al fiului ei. „Vă place să spuneți că ceva nu e în regulă cu mine”
7

de Roxana Mirea,

Relația dintre Britney Spears și cei doi băieți ai ei, Jayden și Preston, nu este chiar roz. Acum, artista a reacționat în urma interviului oferit de fiul ei, în care a vorbit despre mama lui celebră și în care a precizat că speră ca relația lor să se îmbunătățească după ce aceasta se va simți mai bine din punct de vedere mental. Iată ce reacție dură a avut Britney Spears.

Britney Spears, după interviul „plin de ură” al fiului ei

Britney Spears a răspuns la comentariile făcute de fiul său, Jayden James, în vârstă de 15 ani, într-un interviu difuzat recent, în cadrul emisiunii „60 Minutes Australia”, potrivit Page Six.

Jayden, îmi subminezi comportamentul, așa cum întreaga mea familie a făcut-o mereu cu: ‘Sper că se va face bine, mă voi ruga pentru ea’… Să te rogi pentru ce?„, a spus superstarul, în vârstă de 40 de ani, pe Instagram, luni.

„Continui să muncesc pentru a putea plăti taxele legale [mamei mele Lynne Spears] și casa ei„, a continuat Britney, care a sugerat apoi că remarcile „pline de ură” ale lui Jayden își au originea în teama că obligațiile ei financiare se vor încheia în curând.

Jayden împlinește 16 ani pe 12 septembrie, în timp ce fratele său mai mare, Sean Preston, împlinește 17 ani pe 14 septembrie. Tatăl băieților este fostul soț al artistei, Kevin Federline, care a participat și el la interviul din „60 Minutes Australia”.

„Vreți să mă fac bine ca să pot continua să îi dau tatălui vostru 40.000 de dolari pe lună?”, a spus cântăreața, recunoscând contribuțiile sale actuale. „Sau motivul pentru care voi decideți să fiți plini de ură este pentru că de fapt se termină în doi ani și nu primiți nimic?”.

„Smurfs 2” Los Angeles PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Vă place să spuneți că ceva nu este în regulă cu mine”

Jayden i-a spus intervievatoarei Daphne Barak că el și Preston nu mai petrec timp cu mama lor, dar speră să se reîntâlnească cu ea în viitor, atunci când ea „[se va] simți mai bine din punct de vedere mental”.

Britney i-a spus lui Jayden prin intermediul unei postări pe Instagram că are nevoie de „dragoste necondiționată și sprijin” din partea familiei sale, nu de comentarii denigratoare despre starea ei psihică.

„Mă întristează faptul că niciunul dintre voi nu m-a apreciat ca persoană”, a spus ea. „Ați fost martori la modul în care m-a tratat familia mea și asta este tot ce știți. Așa cum am spus, simt că tuturor vă place în secret să spuneți că ceva nu este în regulă cu mine”.

Artista și-a amintiti o conversație pe care a avut-o cu Jayden înainte ca el și Preston să decidă să nu o mai viziteze.

O voi spune. M-am așezat în acea bucătărie și te-am privit drept în ochi, băiat frumos, și am spus: ‘Cum se face că nu vă mai pot vedea? Sau doar să vă văd mai mult? Abia aștept să vă văd săptămânal'”, a povestit ea. „Tu ai spus: ‘Mamă, oh, asta se va schimba'”.

Britney a mai detaliat: „Tu și fratele tău m-ați lăsat în casa aceea mereu cu două ore mai devreme. Preston dormea. Tu cântai la pian tot timpul. Și dacă nu vă copleșeam cu daruri, nu aveam pregătită o mâncare extraordinară, tot nu era niciodată suficient de bine.”

Jayden i-a luat apărarea lui Jamie Spears

Ea a părut să dea vina pe tatăl ei, Jamie Spears, pentru actuala ei relație cu Jayden și Sean. Jamie, în vârstă de 70 de ani, a pus în aplicare o tutelă de aproape 14 ani care a controlat viața faimoasei sale fiice înainte de încetarea acesteia în noiembrie 2021.

„Sincer, tatăl meu trebuie să fie în închisoare pentru tot restul vieții”, a spus Britney, un sentiment pe care l-a mai împărtășit și înainte.

Jayden i-a luat apărarea lui Jamie în interviul respectiv, insistând că a avut în vedere interesul lui Britney atunci când a stabilit acest aranjament juridic restrictiv.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton