Homepage  / Vedete / Vedete străine

Britney Spears s-a pozat goală, din nou. Cum au reacționat fanii. „E riscant să deschizi aplicația asta!”

Britney Spears s-a pozat goală, din nou. Cum au reacționat fanii. „E riscant să deschizi aplicația asta!”
11

de Redactia Tvmania,

Britney Spears a renunțat la bikini, în timp ce se afla la plajă. Miercuri, artista a ținut morțiș să imortalizeze momentul și să le arate fotografia celor 42 de milioane de urmăritori ai săi de pe Instagram.

Cântăreața, în vârstă de 40 de ani, și-a etalat fizicul în timp ce a pozat doar cu o pălărie roșie cu boruri largi pe cap, în timp ce se relaxa pe plajă, scriu cei de la pagesix.com.

În fotografii, Spears, care a afișat o nouă coafură, își folosește mâinile pentru a-și acoperi sânii goi și un emoji cu o inimioară roșie pentru a-și acoperi zona intimă.

Deși majoritatea fanilor lui Spears i-au transmis cântăreței numai laude, alții au fost puțin sceptici în legătură cu alegerea ei de a se dezbrăca complet pe o plajă care nu era pentru nudiști.

„Aceasta nu este o plajă de nudiști. Uită-te la oamenii îmbrăcați din spate”, a comentat o persoană. „Tipii ăia din spate… „, „E riscant să deschizi aplicația asta!”, au completat alții.

Luna trecută, cântăreața a postat mai multe clipuri cu ea făcând plajă topless în timp ce se afla în vacanță pe un iaht cu soțul ei, Sam Asghari.

Britney Spears și-a șocat fanii cu ultimele poze nud. Cine era în spatele eiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton