Homepage  / Vedete străine

Britney Spears se confruntă cu „episoade maniacale”. De ce a devenit dependentă și care este marea ei teamă

Britney Spears se confruntă cu „episoade maniacale”. De ce a devenit dependentă și care este marea ei teamă
12

de Roxana Mirea,

Britney Spears se confruntă cu probleme serioase în ceea ce privește sănătatea ei mintală, potrivit unui documentar realizat de TMZ. Artista trăiește cu o teamă constantă de a nu fi din nou plasată sub tutelă. „Ni s-a spus că uneori stă trează trei zile la rând”, se arată în documentar.

Britney Spears ar fi dependentă de cafea și băuturi energizante

Britney Spears se menține atât de mult sub influența băuturilor energizante și a cafelei încât rămâne trează până la trei zile la rând și are o „teamă constantă” că va fi plasată din nou sub tutelă, potrivit unui nou documentar realizat de TMZ.

„Britney Spears: The Price of Freedom” a avut premiera luni seară pe FOX și pe serviciul de streaming Hulu și are ca invitați pe mulți dintre directorii și producătorii TMZ. Documentarul se concentrează pe viața cântăreței după ce a scăpat, în noiembrie 2021, de tutela sub care fusese plasată, dar a atras și critici din partea fanilor pentru că nu a inclus mărturii directe de la cei care o cunosc personal pe Spears, în vârstă de 41 de ani, potrivit Insider.

La un moment dat în documentar, producătorul executiv al TMZ, Harvey Levin, a afirmat că „mai multe surse” apropiate cântăreței i-au spus că „bea litri întregi de cafea, Red Bull, Celsius și ceai de păpădie, iar acest lucru contribuie la episoadele ei maniacale”. „Ni s-a spus că uneori stă trează trei zile la rând”, a adăugat el.

Pink, dezvăluiri despre relația sa cu Britney Spears. Ce s-a întâmplat când i-a cunoscut părințiiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Britney Spears trăiește cu o teamă constantă

Dr. Drew Pinsky, specialist în dependențe, a intervenit, adăugând că persoanele cu boli mintale „gravitează” spre astfel de stimulente pentru a-și menține energia. În altă parte a documentarului, directorul de știri de la TMZ, Brad Appleton, a reluat cuvintele lui Levin, susținând că Spears este o „persoană care doarme în exces”, care doarme timp de mai multe zile consecutive și apoi „nu mai doarme deloc în următoarele câteva zile”.

Levin a mai afirmat că Britney Spears, care a fost plasată sub tutelă pentru mai bine de un deceniu în urma unei serii de probleme personale în 2008, are o „teamă constantă” de a fi reinstituționalizată. El a spus că Spears „trăiește cu o teamă de moarte” că „cineva va veni în mijlocul nopții, o va lega de o targă și o va duce la o secție de psihiatrie”.

Când nu postează pe rețelele sociale, artista „trăiește într-o izolare virtuală„, a mai afirmat Charles Latibeaudiere, producătorul executiv al TMZ.

Soțul lui Britney Spears, reacție dură după difuzarea documentarului

Soțul vedetei, Sam Asghari, și-a exprimat clar sentimentele față de documentar într-un Instagram Story, care între timp a fost șters. Înainte de lansarea documentarului, acesta a criticat TMZ pentru că a pus-o pe Spears „sub un microscop” și i-a spus „povestea” fără aprobarea ei. De asemenea, Asghari le-a spus fanilor cântăreței să nu „creadă ceea ce citesc online”, descriind acțiunile celor implicați în producția documentarului de 45 de minute ca fiind „dezgustătoare„.

Pink, dezvăluiri despre relația sa cu Britney Spears. Ce s-a întâmplat când i-a cunoscut părințiiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 12

În 99% din cazuri, toate acestea sunt doar clickbait pentru ca tu să dai click și pentru ca ei să facă bani, iar acea perioadă s-a terminat”, a adăugat el.

Asghari s-a căsătorit cu vedeta pop în 2022, într-o ceremonie la care nu a participat niciun membru al familiei sale apropiate, inclusiv fiii ei adolescenți, Sean, în vârstă de 17 ani, și Jayden, în vârstă de 16 ani, pe care îi are cu fostul soț, Kevin Federline, și nici părinții ei, Lynne și Jamie Spears.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton