Homepage  / Vedete / Vedete străine

Britney Spears se mărită. Ce va purta în ziua nunții regina muzicii pop

Britney Spears se mărită. Ce va purta în ziua nunții regina muzicii pop
9

de Andra Stana,

Britney Spears (40 de ani) și Sam Asghari (28 de ani) se apropie de noua etapă din viața lor. Se pregătesc să devină în mod oficial soț și soție, după ce s-au logodit în septembrie 2021.

Britney Spears se pregătește (din nou) să fie mireasă

Logodnicul lui Britney Spears a urcat pe contul de Instagram o imagine în care se sărută cu regina muzicii pop. În fotografia publicată de Sam Asghari, Britney își arată inelul de logodnă.

Gestul poate fi interpretat însă în mai multe feluri, pentru că artista pare că imită arătarea degetului mijlociu fanilor săi.

Britney-Spears-se-marita.-Ce-va-purta-in-ziua-nuntii-regina-muzicii-popIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Totodată, textul transmis de cei doi este important de analizat. Britney și Sam se laudă că știu când va avea loc nunta lor, dar păstrează totodată discreția totală cu privire la data propriu-zisă.

Ziua cea mare a fost stabilită. Dar nimeni nu va ști decât abia în ziua următoare”, a transmis Sam, pe Instagram.

Britney Spears și Sam Asghari formează un cuplu din 2016. Ei s-au întâlnit pe platourile de filmare pentru videoclipul piesei „Slumber Party”, scrie click.ro.

Cum arată voalul de mireasă al lui Britney Spears

Tot pe internet, de această dată pe contul ei de Instagram, Britney Spears le-a arătat urmăritorilor cum va arăta voalul ei de mireasă. Pe superbul voal alb tronează pisica vedetei muzicii pop, Wendy.

„V-o prezint pe Wendy! Și da, acesta este voalul pe care îl voi purta alături de rochia mea de mireasă!”, a scris Britney Spears, duminică, pe Instagram.

Britney Spears așteaptă un copil

Britney Spears și logodnicul ei vor deveni părinți. Cei doi așteaptă primul lor copil împreună, Britney fiind gravidă.

De altfel, în postarea în care Britney arată inelul de logodnă, viitorul soț i-a transmis acesteia „Viețile noastre au fost un veritabil basm. La mulți ani de „Ziua mamei”, regina mea în devenire”.

Britney Spears și Sam Asghari s-au logodit, în septembrie, anul trecut, după aproape cinci ani de relație.

Regina muzicii pop va fi de trei ori mireasă

Nunta cu Sam Asghari va fi cea de-a treia din viața lui Britney Spears. Ea s-a măritat prima dată cu Jason Alexander, prietenul ei din copilărie, în anul 2004. Mariajul a fost anulat după doar 55 de ore.

Cea de-a doua nuntă a artistei de 40 de ani a avut loc în același an. Atunci, Britney i-a spus „Da” dansatorului Kevin Federline, alături de care are și doi copii, astăzi adolescenți. Este vorba de Sean Preston, 16 ani, și Jayden James, 15 ani. Perechea a divorțat în anul 2007.

Sursa foto: captură Instagram, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton