Homepage  / Vedete / Vedete străine

Britney Spears se teme de tatăl ei! Motivele sunt incredibile, iar artista nu mai dorește să revină pe scenă

Britney Spears se teme de tatăl ei! Motivele sunt incredibile, iar artista nu mai dorește să revină pe scenă

de Redactia Tvmania

Războiul dintre Britney Spears și tatăl acesteia nu ajunge încă la final. În ultimii 12 ani, Britney Spears nu a fost în posesia averii sale, pentru că din 2008, cântăreața se află sub tutela tatălui său, care îi administrează finanțele. 

În 2008, tatăl lui Britney Spears, Jamie, era numit de o curte judecătorească din Los Angeles custode legal al fiicei sale, după ce artista a avut în 2007 o cădere nervoasă, cauzată de divorțul de Kevin Federline, cât și din cauza comportamentului ei violent și a excesului de alcool și substanțe interzise. Atunci tribunalul a stabilit că Britney este incapabilă din punct de vedere psihiatric să își poarte singură de grijă. Ea a fost de acord ca tatăl ei Jamie să devină custodele ei legal și administratorul averii.

12 ani mai târziu lucrurile s-au schimbat. În toamna anului trecut, Jamie a renunțat la drepturile sale de custode, după ce a avut o serie de probleme de sănătate. dar și după ce acesta a fost cercetat că l-ar fi agresat fizic pe unul din copiii cântăreței. 

În acel moment Jamie a fost înlocuit temporar de managerul lui Britney, Jodi Montgomery, iar artista a depus acum o cerere către judecătoria din L.A, în care comunică faptul că „se opune’ ca tatăl ei să redevină unic custode legal asupra averii sale, însă la începutul lui 2020, Jamie a revenit în rolul de tutelar al averii fiicei sale. 

Ieri, în timpul unei audieri ce a avut loc în Los Angeles, avocatul lui Britney a declarat că artista se teme de tatăl său și că nu va mai cânta sau susține concerte până când James Britney nu va mai avea control asupra carierei sale.

 În acest moment, întreaga avere a cântăreței, ce este estimată la peste 60 de milioane de dolari, este administrată de James Spears, tatăl său. După audierea de ieri, judecătoarea care se ocupă se proces a afirmat că nu aprobă retragerea tutelei, însă că această decizie va fi rediscutată în viitor.

Conform noilor documente prezentate ieri în timpul audierii, James Spears ar fi oferit suma de 309.000 de dolari companiei Tri Star Sports & Entertainment Group în 2019, fosta firma de management a artistei, fără ca Britney să fie anunțată.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton