Homepage  / Vedete străine

Decizia radicală luată de Britney Spears după ce s-a certat cu sora ei, Jamie Lynn Spears

Decizia radicală luată de Britney Spears după ce s-a certat cu sora ei, Jamie Lynn Spears
11

de Roxana Mirea,

Britney Spears a decis să rupă legătura cu sora ei mai mică, Jamie Lynn Spears, pe rețelele sociale. După o perioadă grea pentru cântăreață, în ceea ce privește procesul legat de tutela tatălui ei, Britney s-a hotărât să nu o mai urmărească pe sora ei pe Instagram.

Britney Spears nu își mai urmărește sora pe Instagram

Britney Spears, în vârstă de 40 de ani, s-a decis să nu își mai urmărească sora, pe Jamie Lynn Spears, pe Instagram. Totuși, Jamie Lynn Spears o urmărește în continuare pe sora ei mai mare pe rețelele sociale. Se pare că, Britney Spears s-a hotărât recent să nu mai urmărească o serie de conturi, printre care și cel al surorii ei. În prezent, celebra cântăreață urmărește 46 de conturi pe Instagram, potrivit Yahoo Entertainment.

Tutela tatălui ei, care a încetat oficial după 13 ani, pe 12 noiembrie 2021, a fost cauza principală a relației ei tumultoase cu familia, inclusiv cu sora ei.

În timpul apogeului mișcării „Free Britney” din vara anului 2020, Spears a încercat să-și apere sora mai mare într-o postare pe Instagram, acum ștearsă. Ea a publicat un mesaj în jurul importanței sănătății mintale.

Răspunzând unui comentariu care critica lipsa ei de a vorbi despre sora ei, Jamie Lynn Spears a scris: „Nu aveți dreptul să vă asumați nimic despre sora mea și NU am dreptul să vorbesc despre sănătatea EI și despre problemele personale. Ea este o femeie puternică, de neoprit și acesta este singurul lucru EVIDENT.”

Britney Spears Accidentally Burns Down Her Home GymIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Britney Spears a mai vorbit împotriva familiei ei

Cu toate acestea, un an mai târziu, Britney Spears a vorbit public împotriva familiei sale, inclusiv a surorii și a tatălui lor, Jamie Spears, într-o postare sinceră pe Instagram.

În postare, ea a abordat un moment de la Radio Disney Music Awards 2017, scriind: „Nu-mi place că sora mea a apărut la o emisiune de decernare a unor premii și a interpretat CÂNTELE MELE la remixuri!!!!! Așa-zisul meu sistem de asistență m-a rănit profund!!!!”.

Cu mai puțin de o lună înainte de încheierea tutelei, Britney Spears și-a criticat din nou familia pe Instagram, într-o postare care a fost ștearsă între timp.

Acest mesaj este pentru familia mea… pentru că m-a rănit mai profund decât veți ști vreodată!!!”, a scris ea. „Știu că tutela este pe cale să se termine, dar încă vreau dreptate!!!”

Sursa Foto: Hepta, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton