Homepage  / Vedete / Vedete străine

Britney Spears șochează încă o dată. Viitoarea mămică a pozat din nou nud. Pe cine ține în brațe

Britney Spears șochează încă o dată. Viitoarea mămică a pozat din nou nud. Pe cine ține în brațe

de Andra Stana,

Britney Spears a revenit în mediul online, după o pauză de la rețelele de socializare. În prima ei apariție recentă, artista, însărcinată pentru a treia oară, a pozat din nou nud. Și nu este singură în imaginile postate pe internet. Cine se află în brațele artistei.

Britney Spears este însărcinată cu al treilea copil. Artista a anunțat pe Instagram că va deveni din nou mamă în aprilie. Zilele trecute, Spears a pozat din nou nud (acest lucru a devenit un obicei pentru cântăreața de 40 de ani, lucru remarcat și de fanii ei din mediul online, n.r.).

Artista pop a pozat nud, de data aceasta cu puiul ei de cățel, Sawyer, în brațe.

„Sawyer 🙄💕🌟👄 !!!”, a scris ea în descrierea calupului de imagini urcat pe Instagram. Vedeta pop este complet goală și își ține câinele în brațe, probabil acoperindu-și burtica de gravidă. Spears și-a acoperit posteriorul cu un emoji reprezentând un diamant.

Britney Spears a anunțat că este însărcinată într-un mod inedit

Britney Spears a anunțat că va deveni din nou mămică printr-un mesaj lung, pe Instagram: „Am făcut un test de sarcină… și uhhhhh ei bine… voi avea un copil”.

Interpreta piesei „Baby One More Time” a mai recunoscut că a făcut un test de sarcină după ce a observat că s-a îngrășat în timpul vacanței, scrie dailymail.co.uk.

Am slăbit mult ca să merg în excursia din Maui, iar acum urmează să pun totul la loc.. M-am tot gândit: oare ce se întâmplă cu stomacul meu?! Soțul meu mi-a zis că e de la mâncare, dar am făcut un test și…..ei bine, vom avea un copil!

Crește pe zi ce trece (burta n.r). Dacă sunt doi copii acolo, o iau razna! Nu voi mai ieși atât de mult din casă din cauza paparazzilor. E greu, pentru că atunci când am mai fost însărcinată, am avut depresie perinatală, e absolut oribil. Femeile nu prea vorbeau despre asta pe atunci..

Acum nu mai e așa, ii mulțumesc lui Iisus. De data asta am de gând să fac multă yoga, chiar și în fiecare zi!”, a fost mesajul vedetei internaționale.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton