Homepage  / Vedete străine

Brooke Shields a fost agresată sexual. Dezvăluirile uluitoare ale actriței. „E prima dată când vorbesc despre ce s-a întâmplat”

Brooke Shields a fost agresată sexual. Dezvăluirile uluitoare ale actriței. „E prima dată când vorbesc despre ce s-a întâmplat”
7

de Roxana Mirea,

Brooke Shields a povestit pentru prima dată că a fost agresată sexual la vârsta de 20 de ani. Actrița își împărtășește povestea în noul documentar în două părți al Lanei Wilson, „Pretty Baby: Brooke Shields”, care a avut premiera în cadrul Festivalului de Film Sundance 2023. Deși Shields nu a dezvăluit numele agresorului, ea confirmă că este vorba despre cineva pe care îl cunoștea și cu care era prietenă. „Este pentru prima dată când vorbesc despre ce s-a întâmplat”, spune Brooke Shields în timp ce își dezvăluie povestea cu lacrimi în ochi.

Brooke Shields dezvăluie că a fost agresată sexual

În momentul în care a avut loc agresiunea, Brooke Shields căuta să-și relanseze cariera de actriță, după ce se îndepărtase de lumina reflectoarelor pentru a urma cursurile Universității Princeton, potrivit yahoo.com. Însă revenirea ei la Hollywood s-a dovedit mai dificilă decât se aștepta. Acesta a fost momentul în care agresorul ei a luat legătura cu ea pentru prima dată.Auzisem că se făcea un film și că eram luată în considerare”, își amintește Shields. „A fost prima dată, de la facultate, când s-a manifestat un fel de interes [față de mine]”.

„Am luat cina”, continuă ea. „Am crezut că este o întâlnire de lucru. Îl mai întâlnisem pe acest om înainte și întotdeauna a fost drăguț cu mine”. Dar starea de spirit a întâlnirii s-a schimbat brusc la jumătatea cinei, iar ea a început rapid să caute o portiță de ieșire. „I-am spus: ‘Trebuie să iau un taxi’, iar el mi-a spus: ‘Întoarce-te la hotel – îți voi chema un taxi.'”

Urmărindu-l până în camera de hotel, Brooke Shields își amintește că a fost lăsată singură pentru o perioadă de timp și că nu știa ce să facă. „Nu vreau să mă duc la telefon, pentru că nu este telefonul meu”, spune ea. „Nu vreau să mă așez, pentru că nu rămân”. Apoi, după ce admira plaja printr-un binoclu, agresorul ei a reapărut. „Ușa se deschide, iar persoana respectivă apare goală”, spune ea. „Am pus binoclul la loc și el era chiar pe mine”.

A fost ca la wrestling”, descrie Shields, adăugând că era prea speriată că va fi sufocată sau lovită pentru a se gândi să riposteze. „Pur și simplu am înghețat. M-am gândit: ‘Un singur ‘Nu’ al meu ar fi trebuit să fie suficient’. Rămâi în viață și ieși afară.’”

brooke-shields-dezvaluie-ca-a-fost-agresata-sexual-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Am plâns tot drumul până la apartamentul prietenului meu”

În timpul agresiunii, Shields spune că s-a „disociat” de corpul ei, o experiență pe care o avusese la începutul carierei sale pe platoul de filmare al filmului „Endless Love”din 1981. În timp ce filma o scenă de dragoste, actrița – care avea 15 ani când a fost turnat filmul – își amintește că regretatul regizor italian Franco Zeffirelli a apucat-o de degetul de la picior și i l-a răsucit pentru a capta privirea de „extaz” pe care o dorea pe cameră.

A fost mai mult anxietate decât orice altceva, pentru că mă rănea”, spune Shields în „Pretty Baby”. „Nu am vrut să par proastă și lipsită de talent, așa că m-am disociat. E ca și cum ai face [instantaneu] zoom out: vezi o situație, dar nu ești conectat la ea. Devii instantaneu un abur în jurul a ceva ce se întâmplă.”

Când agresiunea s-a încheiat, Shields își amintește că atacatorul ei, încă dezbrăcat, nici măcar nu a recunoscut ce s-a întâmplat. „Următorul lucru pe care îl știu este că ușa este deschisă și persoana spune: „Ne mai vedem”. Am spus doar ‘Da’ și am ieșit, am coborât cu liftul și mi-am luat propriul taxi. Am plâns tot drumul până la apartamentul prietenului meu.”

Potrivit lui Brooke Shields, ea și-a confruntat ulterior agresorul într-o scrisoare, în loc să discute incidentul în public. „I-am spus: ‘A existat o încredere uriașă care tocmai a fost spulberată. Cum îndrăznești? Sunt mai bună decât atât. Sunt mai bună decât tine’. Acesta este modul în care am abordat lucrurile. Am vrut să șterg totul din mintea și din corpul meu și să continui pe drumul pe care eram. Sistemul nu venise nici măcar o dată să mă ajute. Așa că a trebuit să devin mai puternică pe cont propriu”.

Brooke Shields, despre relația cu Michael Jackson

Producția „Pretty Baby” o prezintă pe Shields reflectând la multe dintre relațiile sale de profil, inclusiv cu Michael Jackson, despre care spune că nu a fost niciodată un partener romantic, în ciuda examinării publice intense a prieteniei lor de ani de zile. „Ne-am cunoscut când aveam 13 ani și am ieșit împreună„, își amintește ea în film. „A fost ceva foarte copilăresc”.

Eram doar prieteni buni”, continuă Shields. „Dar el a vrut întotdeauna să fie într-un fel văzut cu mine. Dacă alegea un restaurant, îl întrebam: „Cum au știut [paparazzi] că suntem aici?”. Și apoi, la un moment dat, a spus că ar trebui să adoptăm un copil și să creștem un copil împreună.”

Actrița mai spus că Jackson a mințit atunci când i-a spus lui Oprah Winfrey că el și ea au o relație, în timpul unui celebru interviu televizat din 1993. „L-am sunat [după aceea] și l-am întrebat: ‘Ce faci? ‘”, își amintește ea. „’În prezent sunt cu iubitul meu în New York City! Tu ce faci?’. În cele din urmă am pierdut legătura cu el.”

Kenny Rogers, Michael Jackson și Brooke Shields

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton