Homepage  / Vedete / Vedete străine

Brooke Shields, împietrită de durere. De ce suferă actrița. „A fost cel mai trist drum din viața mea”

Brooke Shields, împietrită de durere. De ce suferă actrița. „A fost cel mai trist drum din viața mea”
10

de Andra Stana,

Brooke Shields, în vârstă de 56 de ani, a demonstrat că emoțiile pot copleși pe oricine. Actrița şi-a arătat vulnerabilitatea într-o filmare în care are ochii în lacrimi și în care este ținută în brațe de fiica ei cea mare, Rowan. La o primă vedere, fanii actriței s-ar putea îngrijora. Cu toate acestea, trebuie menționat că lacrimile lui Brooke Shields nu au fost stârnite de un eveniment nefericit. Mai precis, Brooke a trebuit să se despartă de fiica ei cea mare, Rowan, în vârstă de 18 ani, pentru că tânăra a început facultatea. Acesta este motivul pentru care Brooke a fost copleşită de emoţii.

Rowan a plecat la Universitatea North Carolina, iar pe drum, în timp ce îşi ducea fiica la studii, actriţa nu şi-a putut stăpâni lacrimile.

Brooke-Shields-impietrita-de-durere.-De-ce-sufera-actria-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Fiica mea extraordinară îşi deschide aripile”, a scris ea într-o postare pe Instagram. „Te iubesc atât de mult şi suntem atât de mândri de tine”.

Brooke Shields, mesaj emoționant pentru fiica ei cea mare, Rowan

Alături de filmarea în care le-a arătat urmăritorilor cât de grea a fost despărţirea pentru ea, Brooke a postat şi câteva imagini de familie alături de Rowan, dar şi de fiica mică, Grier, în vârstă de 15 ani, şi de tatăl fetelor, soţul ei, Chris Henchy, scrie okmagazine.ro.

„Acesta a fost cel mai trist drum din viaţa mea pe care a trebuit să-l fac. Dar, în acelaşi timp, fetiţa mea începe una dintre cele mai importante aventuri din viaţa ei”, a mai scris Brooke.

Brooke Shields și Rowan au o relație foarte apropiată, iar această perioadă, în care tânăra a trebuit să plece de acasă, să meargă la facultate, a fost una intensă pe plan emoţional pentru amândouă. De asemenea, actrița a avut emoţii şi când Rowan a absolvit liceul. La scurt timp, a hotărât ca ea şi Rowan să-şi facă tatuaje pereche cu o gărăgăriţă. Shields a urcat apoi pe Instagram „dovada”.

În timp ce starul din „Laguna Albastră” şi-a tatuat încheietura mâinii, Rowan a ales glezna pentru tatuaj.

Brooke Shields şi Chris Henchy, cu care le are pe cele două fiice, sunt căsătoriţi de 20 de ani.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton