Homepage  / Vedete / Vedete străine

Brooke Shields trăiește o dramă! Se luptă pentru a merge din nou! Ce a pățit actrița din „Laguna albastră”

Brooke Shields trăiește o dramă! Se luptă pentru a merge din nou! Ce a pățit actrița din „Laguna albastră”
9

de Redactia Tvmania

Brooke Shields trăiește o dramă! Actrița pe care o cunoaștem din „Laguna albastră” sau „Îndrăgostiți pentru totdeauna” se luptă pentru a putea merge din nou! 

Actrița și-a rupt femurul în luna ianuarie în urma unui accident la sala de fitness. După incident a fost supusă mai multor operații, luptă totodată împotriva unei infecții cu stafilococ și găsirea forței interioare. Brooke Shields  a povestit publicației People prin ce trece în această perioadă cruntă:

„Mi s-a părut că totul se întâmpla în reluare. Și apoi am început să țip”, spune Brooke Shields despre accidentul său la o sală de sport din centrul orașului New York la sfârșitul lunii ianuarie, când a căzut de pe o tablă de echilibru, a zburat în aer și a aterizat cu o forță atât de mare încât și-a rupt femurul drept.

„Au ieșit sunete pe care nu le-am mai auzit până acum”, a continuat actrița.

Shields, în vârstă de 55 de ani, spune că accidentarea a fost atât de grea încât s-a întrebat dacă va mai merge vreodată. Așadar, când medicii au ajuns să o așeze pe targă, „supraviețuirea a pornit”, spune ea, „așa că îmi tot repetam că ,„ îmi simt degetele de la picioare ”, pentru că îmi era atât de teamă să nu fiu paralizată”.

Brooke ShieldsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Brooke a avut nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a fi introduse două tije metalice, „una din partea de sus a șoldului meu în jos și alta în priza șoldului”, explică ea. Dar după ce porțiunea ruptă a femurului drept a ieșit afară, ea a fost imediat supusă unei a doua intervenții chirurgicale pentru a adăuga cinci tije și o placă de metal pentru a-l ancora pe loc.

După două săptămâni și jumătate în spital, actrița a ajuns acasă și a dezvoltat o infecție stafilococică foarte gravă în urma căreia a fost nevoită să se întoarcă pentru o nouă intervenție chirurgicală de urgență, unde a avut trei transfuzii de sânge.

În timpul spitalizării sale, soțul ei, producătorul Chris Henchy și fiicele Rowan, în vârstă de 17 ani, și Grier, în vârstă de 14 ani, nu au putut-o vizita din cauza măsurilor de precauție COVID.

„Nu m-am considerat niciodată Zen”, spune ea, „dar mi-am dat seama cu un anumit calm că restul depinde de mine acum”.

Când în cele din urmă când a plecat acasă a doua oară, i s-a spus: „Drumul tău este pe cale să înceapă. Nici nu pot să stau pe picior sau să urc un pas. Trebuie să reînvăț cum să merg chiar. Sentimentul de neputință este șocant. Dar sunt o luptătoare”, a mai dezvăluit actrița. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton