Homepage  / Vedete / Vedete străine

Brooklyn Beckham s-a căsătorit cu Nicola Peltz. Primele imagini cu impresionanta rochie de mireasă

Brooklyn Beckham s-a căsătorit cu Nicola Peltz. Primele imagini cu impresionanta rochie de mireasă
12

de Andra Stana,

Fiul cel mare al lui David Beckham și al Victoriei s-a căsătorit în weekend. Brooklyn și Nicola Peltz și-au unit destinele, într-o ceremonie specială, sâmbătă, pe 9 aprilie.

Băiatul lui David Beckham s-a însurat cu Nicola Peltz

Evenimentul a avut loc în weekendul care tocmai a trecut pe o proprietate a familiei Peltz, cu vedere la ocean, în Florida. Daily Mail scrie că fastuoasul eveniment ar fi costat aproape trei milioane de lire.

La nuntă, Brooklyn Beckham și Nicola Peltz și-au depus jurămintele de iubire în fața unui rabin, pentru că mireasa provine dintr-o familie de evrei.

La ceremonie și la petrecerea care a avut loc imediat după au participat membri ai familiei, apropiații, dar și mulți prieteni. Printre aceștia se numără și nume cunoscute la nivel internațional precum Serena Williams, Eva Longoria, Gigi Hadid, chef-ul Gorgon Ramsay și mulți alții, scrie libertatea.ro.

Pe toată durata evenimentului, paparazzii nu au reușit să îi surprindă pe tinerii căsătoriți. Revista Vogue a avut însă exclusivitate la eveniment și i-a surprins pe Brooklyn și Nicola în ținutele de mire și mireasă. Abia luni, 11 aprilie, cei doi au postat pe Instagram fotografii de la eveniment.

Mireasa a îmbrăcat o rochie lungă, albă, cu o trenă impresionantă. A avut părul prins lejer și a fost machiată discret. De partea cealaltă, mirele a îmbrăcat un smoking elegant.

Când a început povestea de iubire dintre Brooklyn Beckham și Nicola Peltz

Brooklyn Beckham, fiul cel mare al lui David şi Victoria Beckham, a anunţat că s-a logodit cu actriţa Nicola Peltz în iulie 2020. Cei doi formează un cuplu din octombrie 2019, dar şi-au oficializat relaţia în ianuarie.

„Sunt cel mai norocos bărbat din lume. Acum două săptămâni, i-am cerut sufletului meu pereche să se căsătorească cu mine şi ea a spus da. Îţi promit să fiu cel mai bun soţ şi într-o zi cel mai bun tată. Te iubesc”, a scris Brooklyn Beckham pe Instagram la vremea respectivă.

Brooklyn Beckham s-a căsătorit cu Nicola PeltzIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton