Homepage  / Vedete străine

Bruce Willis, fotografii adorabile cu nepoata sa, Louetta. Ce mesaj înduioșător i-a dedicat actorului fiica sa, Rumer

Bruce Willis, fotografii adorabile cu nepoata sa, Louetta. Ce mesaj înduioșător i-a dedicat actorului fiica sa, Rumer
6

de Andra Stana,

Rumer Willis a împărtășit câteva imagini înduioșătoare în care tatăl ei își ține nepoata în brațe. Fiica starului din Die Hard a adus pe lume primul ei copil în aprilie.

Bruce Willis și nepoata sa, Louetta, imagini adorabile

Actrița din „Iepurașul casei” („House Bunny”) și partenerul ei Derek Richard Thomas au devenit părinții unei fetițe pe nume Louetta, în luna aprilie. Acum, la două luni de la nașterea celei mici, Rumer a împărtășit câteva imagini adorabile cu tatăl ei ținându-și nepoata în brațe.

În onoarea Zilei Tatălui, Rumer Willis, în vârstă de 34 de ani, a intrat pe Instagram și le-a arătat fanilor ei ce relație are Bruce cu nepoata sa.

Prima imagine pe care Rumer a împărtășit-o îl prezintă pe Bruce legănând-o ușor pe Louetta, în timp ce a doua îl prezintă pe starul de acțiune în vârstă de 68 de ani îmbrățișând-o pe Rumer în timp ce aceasta își ține fiica în brațe.

„Tați pentru cei vechi și noi“, a scris Rumer în descrierea postării sale.

Noua mămică a continuat apoi să-și exprime admirația pentru tatăl ei. „b”, a explicat ea.

Rumer a continuat prin a scrie: „Tată, sunt atât de norocoasă să te am pe tine și la fel și Lou. Îți mulțumesc că ești cel mai iubitor și mai tare „Daddio” pe care o fată și l-ar putea dori. Cel mai bun tată de fată”.

Bruce Willis, fotografii adorabile cu nepoata sa, Louetta. Ce mesaj înduioșător i-a dedicat actorului fiica sa, RumerIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Fanii, emoționați de apropierea dintre Bruce Willis și nepoata sa

Mulți dintre fanii lui Rumer au intrat de atunci în secțiunea de comentarii pentru a-și împărtăși încântarea pentru noile imagini. „Cea de-a doua imagine, când se uită la bunicul ei, asta e cea mai bună – total uimitoare și nici măcar nu știe cât de mult îl iubește lumea”, a scris un urmăritor. „Felul în care se uită la tatăl tău. Frumos”, a răspuns un altul.

Fotografiile înduioșătoare vin la doar câteva luni după ce familia lui Bruce a anunțat că acesta a fost diagnosticat cu demență frontotemporală. În martie 2022, apropiații săi au confirmat că Bruce s-a retras din actorie după ce a fost diagnosticat cu afazie, care îi afectează vorbirea.

Apoi, în luna februarie a acestui an, familia lui Bruce a anunțat că acesta a primit între timp un diagnostic de demență. „În prezent nu există tratamente pentru această boală, o realitate care sperăm că se poate schimba în anii următori”, au declarat atunci.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton