Homepage  / Vedete / Vedete străine

Bruce Willis s-a relaxat la Disney, cu fiicele și soția

Bruce Willis s-a relaxat la Disney, cu fiicele și soția

de Redactia Tvmania

Între niște filmări și un concert, actorul din „Greu de ucis” / „Die Hard”, Bruce Willis și-a găsit timp și pentru familie.

Greu cu organizarea vacanțelor când ești mare vedetă cu programul încărcat. Bruce Willis (62 de ani) vă poate confirma asta.

Pe pagina sa de Instagram, soția actorului, Emma Heming, a postat săptămâna trecută o fotografie cu întreaga familie la Disney World. În țara lui Mickey Mouse, fostul fotomodel de 38 de ani este alături de cele două fiice – Mabel Ray (4 ani) și Evelyn Penn (2 ani) – și soțul ei.

„Am planificat o călătorie rapidă la Disney World și a fost epic”, a scris Emma Heming pe Instagram.

După ce, anul trecut, ne-a lăsat pe toți cu gura căscată cu apariția sa în noul M. Night Shyamalan, „Split”, anul acesta îl vom vedea pe Bruce Willis în trei lungmetraje: „Death Wish”, unde are rolul Paul Kersey, „First Kill”, în care e șeful poliției, și „Once Upon a Time in Venice”, în care joacă rolul Steve.

În același timp, au apărut zvonuri că actorul ar putea să-și reia rolul John McClane, în noul film „Die Hard Year One”, care vrea să ne spună povestea inițială a popularei francize „Die Hard”. Regia i-a fost încredințată lui Len Wiseman, căruia nu-i este străină povestea pentru că a mai făcut „Live Free or Die Hard” (2007).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton