Homepage  / Cinema

Bruce Willis și John Travolta joacă din nou împreună, în „Paradise City”

Bruce Willis și John Travolta joacă din nou împreună, în „Paradise City”

de Redactia Tvmania

La 27 de ani după ce i-am văzut în celebrul „Pulp Fiction” (1994), al lui Quentin Tarantino, Bruce Willis și John Travolta joacă iar împreună, în „Paradise City”. Filmările peliculei de acțiune regizate de Chuck Russell („Masca”, „Eraser”, „Regele Scorpion”) tocmai au început, fiind plasate în Hawaii, scrie deadline.com. 

Bruce Willis joacă rolul unui vânătorul de recompense renegat, Ryan Swan, care trebuie să supraviețuiască în lumea interlopă din Hawaii și să se răzbune pe puternicul mafiot (jucat de John Travolta) care i-a ucis tatăl. Rolul principal feminin este jucat de Praya Lundberg, actriță și model thailandez. Filmul a fost deja asemănat cu „Miami Vice”, dar cu vânători de recompense în loc de polițiști. 

 

Bruce Willis și John Travolta au mai lucrat la proiecte comune, precum filmele „Uite cine vorbește” (1989) și „Uite cine cu cine vorbește” (1990), care au fost mari succese de casă în epocă. John Travolta interpreta acolo personajul principal masculin, iar Bruce Willis punea vocea bebelușului Mickey, dar cei doi actori și-au dat replica pe ecran doar în „Pulp Fiction”, recompensat cu Oscarul pentru scenariu original și nominalizat la încă șase categorii, în care i-au jucat pe faimosul mafiot Vincent Vega (Travolta) și pe boxerul Butch Coolidge (Willis). 

 

Producătorul Corey Large, care a produs câteva dintre filmele în care a jucat Bruce Willis, intenționa încă din 2006 să-i readucă împreună pe același generic pe Willis și Travolta, iar acum l-a cooptat în proiect și pe scenaristul Ed John Drake. Large va juca, și el, un rol mic în film, iar scenele din Hawaii au un rol cheie în desfășurarea acțiunii. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton