Homepage  / Articole

Bruce Willis vrea să o cupleze pe Demi Moore

Bruce Willis vrea să o cupleze pe Demi Moore

de Redactia Tvmania

Bruce Willis își ia din ce în ce mai serios rolul de Cupidon în viața fostei sale soții. Conform National Enquirer, celebrul actor a găsit deja un pretendent pentru inima lui Demi Moore.

„Demi a stat mult de vorbă cu Bruce, iar el vrea să o cupleze cu unul dintre prietenii lui de îndată ce ea se va simți pregătită”, a spus o sursă citată de publicația mai sus amintită.

Se pare că este vorba de unul dintre producătorii seriei „Die Hard”, un bărbat apropiat de vârsta lui Demi, despre care Bruce Willis crede că ar face o pereche frumoasă alături de aceasta.

Deși s-au despărțit acum 12 ani, iar de atunci atât Demi, cât și el și-au refăcut viețile, relația celor doi actori nu s-a deteriorat niciodată. Ei au împreună trei fete: Rumer (23), Scout (20) și Tallulah (18), iar Bruce tocmai a devenit tată pentru a patra oară, după ce noua lui soție, Emma Heming, a dat naștere unei fetițe.

Demi Moore a avut parte de un început de an tumultuos, după ce a leșinat în casă și a fost internată de urgență la dezintoxicare. Actrița mai ține încă legătura cu Ashton Kutcher, de care s-a despărțit în urmă cu câteva luni bune, dar apropiații ei nu cred că mai există șanse de împăcare.

„Demi crede că nimeni nu o cunoaște la fel de bine ca Bruce, deci el ar fi capabil să îi găsească un iubit care să nu-i frângă inima”, a spus o sursă citată de National Enquier.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton