Homepage  / Știri

Bryan Randall, iubitul Sandrei Bullock, a murit la 57 de ani. Suferea în secret de o boală gravă

Bryan Randall, iubitul Sandrei Bullock, a murit la 57 de ani. Suferea în secret de o boală gravă
6

de Roxana Mirea,

Bryan Randall, iubitul Sandrei Bullock, a murit sâmbătă, 5 august, la vârsta de 57 de ani, după o luptă grea cu o boală devastatoare. Anunțul trist a fost făcut de familia lui Bryan Randall, care era fotograf.

A murit iubitul Sandrei Bullock 

Sandra Bullock este în doliu după o pierdere devastatoare. Bryan Randall, iubitul actriței, a murit sâmbătă, după o luptă cu cu scleroza laterală amiotrofică (ALS), a confirmat familia sa pentru ET.  

Cu mare tristețe împărtășim faptul că, pe 5 august, Bryan Randall a încetat din viață liniștit, după o luptă de trei ani cu scleroza laterală amiotrofică”, a declarat familia sa pentru ET. „Bryan a ales de timpuriu să nu vorbească public despre lupta lui cu ALS, iar noi, cei care am avut grijă de el, am făcut tot ce am putut pentru a-i onora cererea.” 

„Suntem extrem de recunoscători medicilor neobosiți care au navigat împreună cu noi în peisajul acestei boli și asistentelor uimitoare care au devenit colegele noastre de cameră, sacrificându-și adesea propriile familii pentru a fi alături de a noastră”, a adăugat familia sa. 

„În acest moment, cerem intimitate pentru a plânge și pentru a ne împăca cu imposibilitatea de a ne lua rămas bun de la Bryan”, încheie comunicatul, semnat: „Familia lui iubitoare.” 

Familia lui Randall a declarat că se pot face donații în onoarea sa pentru ALS Research și Massachusetts General Hospital. 

Bullock, în vârstă de 59 de ani, l-a întâlnit pentru prima dată pe Randall, fotograf și model, când acesta a fotografiat ziua de naștere a fiului ei, Louis, în ianuarie 2015. Louis are acum 13 ani, iar Bullock mai are o fiică, pe Laila, în vârstă de 11 ani. Ei și-au făcut publică idila mai târziu în acel an, dar și-au păstrat în mare parte relația privată. 

Bryan Randall, iubitul Sandrei Bullock, a murit la 57 de ani. Suferea în secret de o boală gravăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Sandra Bullock și iubitul ei, probleme în relație 

Sandra Bullock a vorbit despre relația ei în timpul unei apariții la Red Table Talk la sfârșitul anului 2021. 

„Sunt o persoană care a trecut prin procesul de divorț. Am găsit dragostea vieții mele. Împărtășim doi copii frumoși, trei copii… fiica lui mai mare. Cel mai bun lucru dintotdeauna. Așa că, nu vreau să spun că este modul corect, dar nu am nevoie de o hârtie pentru a fi un partener devotat, o mamă devotată. Nu am nevoie să mi se spună să fiu mereu prezentă în cele mai grele momente. Nu am nevoie să mi se spună să trec peste furtună alături de un om bun.” 

De asemenea, ea l-a numit pe Randall un „sfânt” și a remarcat cât de „foarte răbdător” a fost cu ea și cu copiii, adăugând: „Este exemplul pe care aș vrea să îl aibă copiii mei.” 

Recent, se zvonea că relația dintre Sandra Bullock și Bryan Randall atârna de un fir de ață, după ce s-au despărțit o perioadă de timp anul trecut, potrivit Us Weekly. „Sandra ar putea spera la un fel de miracol – că vor rezolva lucrurile după această lungă perioadă de răcire”, dezvăluia o sursă în în cel mai recent număr al revistei Us Weekly. 

Sandra Bullock nu mai crede în căsătorie 

În martie 2022, Bullock a anunțat că ia o pauză de la actorie pentru a se concentra asupra rolului său de mamă. Cu toate acestea, opinia ei despre căsătorie nu s-a clintit odată ce a început să petreacă mai mult timp acasă, ceea ce, potrivit unei surse, a sporit tensiunea dintre ea și Randall în octombrie 2022. 

„Se știe foarte bine că Bryan a vrut să oficializeze lucrurile cu Sandra, dar ea nu a văzut necesitatea de a merge pe această cale. A devenit o adevărată problemă pe măsură ce timpul a trecut”, a declarat o sursă, adăugând că Bullock „nu avea nevoie de o bucată de hârtie pentru a planifica un viitor și a fi fericită, dar el era de altă părere”. 

Reprezentantul actriței a negat însă zvonurile de despărțire în octombrie 2022, spunând: „Relația lor nu s-a încheiat. Ei sunt împreună acum ca întotdeauna.” 

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton