Homepage  / Știri

BTS, marele câștigător American Music Awards 2021. Care au fost cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu

BTS, marele câștigător American Music Awards 2021. Care au fost cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu

de Roxana Mirea,

Ediția American Music Awards 2021 a avut loc suminică seara, la Microsoft Theatre din Los Angeles, recunoscând cei mai populari artiști, single-uri și albume din 2021. Ceremonia a fost găzduită de către Cardi B, care s-a aflat pentru prima dată în acest rol. Marele câștigător al galei American Music Awards a fost grupul k-pop BTS. Cine a mai câștigat premii.

BTS, câştigătorul American Music Awards 2021

Duminică seara, 21 noiembrie, a avut loc American Music Awards 2021, la Microsoft Theatre din Los Angeles. Cardi B a fost gazda acestei gale pentru prima dată. În plus, tot ea este câștigătoarea a cinci trofee American Music Awards. Marele câștigător al American Music Awards 2021 a fost grupul k-pop BTS.

Trupa italiană rock Måneskin, câştigătoarea de anul acesta a concursului Eurovision, rapperul american Tyler, the Creator şi cântăreţii Walker Hayes şi Mickey Guyton au susţinut recitaluri pe scena Microsoft Theater din Los Angeles. Au mai cântat Bad Bunny, Tainy cu Julieta Venegas, BTS cu Megan Thee Stallion, Olivia Rodrigo, Carrie Underwood cu Jason Aldean, Kane Brown, New Edition cu New Kids on the Block, potrivit news.ro.

Lista nominalizărilor de anul acesta a AMA a fost condusă de Olivia Rodrigo şi The Weeknd, cu şapte, respectiv şase selecţii, inclusiv la categoria „artistul anului”. Bad Bunny, Doja Cat şi Giveon au avut câte cinci selecții.

Cine a mai câștigat premii la American Music Awards 2021

Câștigătorii AMA au fost votați de către public. Ariana Grande, BTS, Drake şi Taylor Swift au fost selectați la categoria „artistul anului”, dar trofeul a mers la BTS. Trupa s-a impus şi la categoriile duo sau grup pop şi cântec preferat, cu „Butter”.

Pe de altă parte, Olivia Rodrigo a fost aleasă noul artist al anului. Olivia Rodrigo a fost aleasă noul artist al anului. Doja Cat ft. SZA şi „Kiss Me More” a fost colaborarea anului, „Montero (Call Me By Your Name)” al lui Lil Nas X a fost ales videoclipul anului. În ceea ce privește artistul pop al anului, Ed Sheeran a ieșit victorios, iar artista pop a anului a fost desemnată Taylor Swift. Tot ea a câştigat şi la categoria „albumul pop preferat” cu „Evermore”.

Trofeul pentru artistul hip-hop al anului a mers la Drake, iar pentru artista hip-hop a anului, trofeul a mers la  Megan Thee Stallion.

Apariții spectaculoase pe covorul roșu la American Music Awards 2021

Chiar dacă prestațiile muzicale de-a lungul anului au fost cele care au contat, nu putem trece cu vederea cele mai strălucitoare apariții de pe covorul roșu de la American Music Awards 2021. Cardi B, care a fost și gazda ceremoniei, a fost îmbrăcată într-o rochie Schiaparelli neagră, încă cel mai mult a atras atenția masca aurie.

De asemenea, și Olivia Rodrigo a atras privirile pe covorul roșu. Ea a purtat o rochie David Koma, destul de transparentă, care i-a pus în evidență corpul frumos sculptat.

Nu doar reprezentantele sexului frumos au făcut o figură splendidă la American Music Awards 2021. Billy Porter a purtat un costum turcoaz, iar pe cap a avut pălărie sub formă de umbrelă.

Nu putem să nu-i menționăm și pe cei șapte membri ai trupei BTS, marele câştigător la American Music Awards 2021. Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V și Jungkook au purtat costume pe covorul roșu.

Machine Gun Kelly, iubitul lui Megan Fox, a fost însoțit de fiica lui, Casie, la American Music Awards. După cum vedeți, fiica artistul a devenit o domnișoară în toată regula, răpitor de frumoasă. Machine Gun Kelly a primit trofeul pentru artistul rock al anului.

Becky G a avut și ea o apariție spectaculoasă pe covorul roșu. Aceasta a purtat o rochie sexy, decupată în partea de sus.

Sursa Foto: profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton