Homepage  / Ultimul număr

Bucureştiul se pregăteşte să-i primească pe cei de la Aerosmith

Bucureştiul se pregăteşte să-i primească pe cei de la Aerosmith

de Redactia Tvmania

Aerosmith zguduie Zona Arena Rockerii de la Aerosmith sunt mai uniţi ca niciodată şi se vor întâlni pentru prima dată cu fanii lor din România pe 18 iunie, în complexul Zone Arena din Bucureşti.

Aerosmith nu mai cântă la Romexpo, cum se anunţase iniţial, urmând să concerteze în noul complex Zona Arena din Capitală. Concertul de pe 18 iunie face parte din turneul „Cocked, Locked, Ready to Rock!”, care a început pe 17 mai, în Venezuela.

La fel ca în 1971

Cei 5 rockeri de abia au terminat de cucerit America de Sud cu hiturile lor, că au şi plecat spre Europa. Simplul fapt că ajung pe meleagurile mioritice reprezintă un noroc nesperat pentru fanii din România. Ei aveau aveau motive întemeiate să creadă că Aerosmith se va destrăma, mai ales după ce Steven Tyler a anunţat, în toamna lui 2009, că vrea să părăsească o vreme trupa pentru a se implica în proiecte solo.

Perioada petrecută la o clinică de reabilitare, unde s-a tratat de dependenţa de calmante, cauzată de rănile la picioare suferite pe scenă, l-a facut să-şi revizuiască planurile, precum şi atitudinea faţă de colegii din trupă. Aceştia începuseră deja să-i caute un înlocuitor, dar au renunţat după ce avocatul lui Tyler i-a ameninţat că-i dă în judecată.

Scandalul s-a dovedit a fi benefic trupei, aceasta având parte de o mediatizare intensă înainte de a anunţa detaliile turneului din 2010, iar rockerii au trecut ca prin minune peste incident.

„Steve Tyler cântă mai bine decât l-am auzit de ceva vreme şi spectacolele sunt din ce în ce mai reuşite. Ne simţim ca şi cum suntem din nou în 1971 (n.r. – anul în care trupa a ajuns la formula actuală)”, explică basistul Joe Perry.

.

(Citiţi textul integral în revistă)

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton