Homepage  / Vedete

Buddy Valastro readuce seria „Regele cofetarilor” la TLC

Buddy Valastro readuce seria „Regele cofetarilor” la TLC

de Redactia Tvmania

De miercuri, 16 septembrie, de la ora 22.00, seria „Regele cofetarilor” revine la TLC, urmărindu-l pe celebrul Buddy Valastro cum lucrează alături de familia sa la Carlo’s Bakery, afacerea lor de mare succes. În al șaptelea sezon, clanul Valastro se întoarce la lucrurile cu adevărat importante: dulciurile și familia.

International Networks

Buddy Valastro și echipa lui, din care fac parte cele patru surori ale lui, doi cumnați, verii și adevăratul șef al clanului, Momma, revin pentru a pregăti unele dintre cele mai uimitoare torturi ale lor de până acum.

Devenit unul dintre cei mai celebri și mai de succes artiști cofetari din Statele Unite, Buddy continuă să îndeplinească visul de-o viață al tatălui său, care a sperat să transforme Carlo’s Bake Shop într-un nume de referință.

Așadar, cum cofetăria Carlo’s Bake Shop din Hoboken, New Jersey se bucură de tot mai mult succes, Buddy se confruntă cu noi provocări în magazin, dar și acasă. După 50 de ani de activitate și milioane de clienți, familia Valastro deapănă amintiri în magazinul pe care îl renovează și descoperă un mesaj pentru Buddy, lăsat de regretatul său tată.

Buddy și echipa lui trebuie să facă unele dintre cele mai nebunești torturi imaginabile, inclusiv unul acoperit cu „carne‟, pentru care echipa vizitează o măcelărie, și un tort „nud‟, din cauza căruia Buddy ajunge să-și pună întrebări legate de acest trend controversat. De asemenea, echipa se pregătește pentru sărbători, cum ar fi Ziua Îndrăgostiților sau Ziua Sfântului Patrick, încercând să se descurce pe toate fronturile și să nu-i neglijeze nici pe cei de acasă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton