Homepage  / Vedete / Vedete străine

Burak Deniz, despre finalul serialului „Povestea noastră”: „Aşteptaţi-vă la inedit, neprevăzut şi… distracție!”

Burak Deniz, despre finalul serialului „Povestea noastră”: „Aşteptaţi-vă la inedit, neprevăzut şi... distracție!”

de Redactia Tvmania

Kanal D difuzează, săptămâna aceasta, ultimele episoade ale serialului „Povestea noastră” („Bizim Hikaye”), cu Hazal Kaya şi Burak Deniz în rolurile principale. Cei doi protagonişti ne-au acordat un interviu în exclusivitate, în care ne-au povestit la ce să ne aşteptăm de la finalul producţiei, programat pentru jumătatea lunii iunie.  

Ce a însemnat pentru voi doi proiectul „Povestea noastră”?

Hazal: Acest proiect a însemnat enorm pentru mine, întreaga echipă implicată în „Povestea noastra” este una specială. Cu toţii am fost prinşi de acţiunea serialului, am fost extrem de entuziasmaţi de întreaga poveste. Personal, m-am regăsit în personajul Filiz. În plus, faptul că am fost premiaţi întăreşte faptul că „Povestea noastră” este un proiect fabulos.

Burak: „Povestea noastră” este un proiect fascinant, extrem de solicitant, unic. Am avut privilegiul să colaborez cu adevăraţi profesionişti, a fost o experienţă care ne-a legat, cu mulţi din echipă rămânând în relaţii de prietenie.

În Turcia, ultimul episod, cel cu numărul 70, a fost difuzat pe 23 mai, la noi, urmează cât de curând. De ce să nu ratăm finalul?

Hazal: Întreg serialul este incitant, de la un episod la altul lucrurile şi evenimentele surprind, sunt răsturnări de situaţie, nu te plictiseşti niciodată. Aşa va fi şi finalul producţiei, inedit… şi tocmai de aceea el nu trebuie ratat.

Burak: Cum spunea şi Hazal, noi nu vă lăsăm în pace, avem acţiune în fiecare episod, situaţii neprevăzute, avem de toate . Finalul va fi unic, nu trebuie să-l rataţi!

La ce să ne aşteptăm de la personajele voastre în ultimele episoade?

Hazal: Personajul Filiz nu va dezamăgi nici la final, pentru că este o femeie puternică, luptătoare şi devotată. Îmi doresc ca Filiz să rămână în continuare în inimile fanilor.

Burak: Barış este imprevizibil. Este o persoană stabilă şi constantă în dragoste, un familist, dar cu toate acestea are nişte ieşiri neasteptate, lucru bun de altfel pentru că luptă pentru ceea ce iubeşte. Cu alte cuvinte, aşteptaţi-vă la inedit, neprevăzut şi … distracție .

Care va fi dinamica între Filiz şi Barış în ultimele episoade?

Hazal: Filiz şi Barış se iubesc, asta este clar, dovedit, incontestabil. Fiţi cu ochii pe noi ca să aflaţi dacă ei vor reuşi să depăşească toate barierele impuse de viaţă, dacă vor reuşi să ajungă acolo unde îşi doresc.

Barış: Aşteptaţi-vă la lucruri frumoase, la o poveste care va deveni realitate, la încununarea eforturilor lor de a fi un tot, la ceva spectaculos.

Cum a fost să jucaţi împreună?

Hazal: Fascinant şi foarte plăcut. Burak este un profesionist, este ambiţios şi sunt bucuroasă că am lucrat împreună în acest proiect minunat. Cred că s-a văzut şi pe micul ecran că am colaborat bine, că a ieşit treaba bună.

Burak: Foarte bine! Hazal este o profesionistă, este pasionată de munca sa, o prietenă de nădejde, este plină de energie. Am făcut o echipă bună.

Acum că aţi terminat filmările, ce urmează să faceţi vara aceasta?

Hazal: Cred că înainte de toate mă voi relaxa puţin. Eu şi Ali (n.r. – Soţul ei) vom merge în vacanţă şi îmi doresc să fie una exotică, să ne bucurăm de soare din plin, de apă, de relaxare completă. Oscilăm între a alege una dintre destinaţiile de top ale Europei, dar nu excludem nici destinaţii îndepărtate precum Republica Dominicană, Thailanda, Maldive sau Indonezia.

Burak: În primul rând voi merge într-o vacanţă din care nu vor lipsi soarele şi apa, mai mult ca sigur, iar profesional sper să mi se concretizeze două dintre proiectele la care lucrez, dar, din păcate, nu pot dezvălui despre ce este vorba. Oricum, ne revedem pe micul ecran, mai mult ca sigur.

Va fi sau nu mămică

Presa tabloidă din Turcia a dezvăluit, de curând, că Hazal este însărcinată în primele luni cu primul ei copil şi că de accea producătorii au decis să termine serialul odată cu sfârşitul sezonului 2. Curioşi să aflăm dacă aşteaptă un copil cu soţul ei, cântăreţul şi regizorul Ali Atay, Hazal nu ne-a confirmat, dar nici nu ne-a infirmat zvonul, exact cum a procedat şi cu ziariştii din ţara ei: „Toate la timpul lor, spune o vorbă din bătrâni. Din punctul meu de vedere, lucrurile bune vin când trebuie, când este momentul oportun, atât pe plan personal, cât şi profesional”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton