Homepage  / Vedete / Vedete străine

Burak Deniz, din serialul „Povestea noastră”, un sprijin de nădejde pentru Hande Erçel

Burak Deniz, din serialul „Povestea noastră”, un sprijin de nădejde pentru Hande Erçel

de Redactia Tvmania

Burak Deniz, interpretul personajului principal masculin, Barış, din serialul “Povestea noastra” (Bizim Hikaye), difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20.00, la Kanal D, a fost alături de actriţa Hande Erçel, la înmormântarea mamei sale, care a pierdut lupta cu o boală grea.

Carismaticul actor s-a dovedit un prieten de nădejde pentru prietena sa (pe care o ştiţi din serialul turcesc „Perla neagră”) şi nu a lăsat-o nicio clipă singură. Vizibil afectat de această tragedie care s-a abătut asupra lui Hande, Burak, care şi-a pierdut şi el mama în urmă cu cinci ani, a impresionat fanii de pe Internet cu reacţia sa.

“Am rămas fără cuvinte. Nu credeam că mă va afecta atât de mult! În astfel de momente resimt durerea pierderii mamei mele”, a spus actorul.

Şi alţi colegi de breaslă i-au fost alături lui Hande, în cumplitele momente, astfel că Bestemsu Ozdemir (fosta iubită a lui Can Yaman), Tolga Saritaş şi Tolgahan Sayişman au dat dovadă de spirit de colegialitate şi empatie pentru colega lor.

Burak Deniz (27 de ani) a mai fost văzut la noi în „Regina nopţii” şi „Yaman”. El si-a făcut debutul în actorie în 2012 în filmul „Sultan” (care a avut-o ca protagonistă pe Nurgül Yesilçay), iar ultima sa peliculă este drama „Arada”, care a rulat în cinematografele turceşti la începutul lui 2018. În acest lungmetraj, în care a interpretat un cântăreţ punk, Burak a avut ocazia să-i dea replica iubitei lui de la vremea aceea, actriţa Büsra Develi. Burak, fost model, este dorit în continuare de majoritatea revistelor turceşti de modă, iar în 2017 la gala „GQ” din Turcia a luat un premiu la categoria „Cea mai bună ascensiune a unui actor”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton