Homepage  / Seriale / Seriale turceşti

Burak Deniz, pe urmele lui Can Yaman: din 15 iunie filmează în Italia

Burak Deniz, pe urmele lui Can Yaman: din 15 iunie filmează în Italia
9

de Redactia Tvmania

Încă nu se știe soarta celui mai recent serial în care joacă turcul Burak Deniz, „Maraşlı”, dar actorul are deja un alt proiect și se pregătește să zboare spre Italia, unde va filma pentru un serial Disney+, „The Ignorant Angels”.

 

După Can Yaman, încă unul dintre cei mai îndrăgiți actori din tânăra generație turcă ia drumul Italiei, pentru un proiect european. Burak Deniz (30 de ani), pe care telespectatorii români îl știu, cel mai recent, din serialul de mare succes „Povestea noastră”, va fi în Italia din 15 iunie, pentru a filma pentru serialul „The Ignorant Angels” (în italiană „Le fate ignoranti”).

Producția adaptează sub formă de serial, pentru Disney+, filmul din 2001 „Le fate ignoranti”, premiat pe la diverse gale și festivaluri de film și care l-a făcut cunoscut pe regizorul turc Ferzan Özpetek. De altfel, tot Ferzan Özpetek se ocupă și acum de proiect. Serialul va avea 8 episoade și urmează să fie lansat anul viitor, dacă e să ne luăm după IMDb.

Filmările pentru „The Ignorant Angels” au început încă din aprilie, iar distribuția îi cuprinde pe Cristiana Capotondi, Edoardo Purgatori, Ambra Angiolini (pe vremuri celebră prezentatoare tv în Italia) și Luca Argentero, pe care îl știm din serialul „Doc – În mâinile tale”, difuzat la noi de AXN.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Ferzan Ozpetek (@ferzanozpetek)

Povestea din „The Ignorant Angels” o are în prim-plan, scrie cineuropa.org, pe Antonia (Cristiana Capotondi), care află, după moartea neașteptată a soțului său, Massimo (Luca Argentero), că acesta o înșela cu un bărbat pe nume Michele (Eduardo Scarpetta). Devastată, Antonia ajunge în cele din urmă să se împrietenească cu Michele și cu cercul lui de prieteni.

Pe 15 iunie, scrie presa turcă, actorul Burak Deniz este așteptat în Italia, să filmeze pentru „The Ignorant Angels”: în producție, el va fi fotograful Asaf, care va apărea în serial din episodul 4. De asemenea, Deniz va fi prezent și la ultimele filmări ale producției, programate la Istanbul pe 28 iulie.

Cât despre cel mai recent serial în care a jucat Burak Deniz, serialul „Maraşlı”, difuzat lunea de ATV, în care Deniz joacă cu Alina Boz („Ține-mă de mână!”), soarta producției este neclară, căci, în ciuda popularității online, audiențele tv nu sunt prea grozave. Episodul 20 ar urma să fie difuzat pe 31 mai și, în funcție de audiențe, producătorii vor decide dacă va mai exista sau nu un sezon viitor.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Burak Deniz (@_burakdeniz)

 

 

Burak Deniz, pe urmele lui Can Yaman: din 15 iunie filmează în ItaliaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton