Homepage  / Vedete / Vedete străine

Burak Deniz și Didem Soydan și-au spus adio. De ce s-a destrămat relația actorului din „Marașli”

Burak Deniz și Didem Soydan și-au spus adio. De ce s-a destrămat relația actorului din „Marașli”
13

de Andra Stana,

Actorul turc Burak Deniz și modelul turc Didem Soydan nu mai formează un cuplu. După aproape doi ani de relație, cei doi și-au spus adio. Care este motivul pentru care actorul din „Marașli”, noul serial din grila Pro 2, este din nou singur?

Burak Deniz, din nou singur

Starul din „Marașli” și frumoasa lui ex-iubită nu se mai urmăresc pe Instagram. Mișcarea ar fi, scriu cei de la albawaba.com, o confirmare a faptului că ei nu mai formează un cuplu.

Gelozia, motivul despărțirii dintre Burak Deniz și Didem Soydan?

După o relație veche de mai bine de un an, Deniz și Soydan au decis să meargă pe drumuri separate. Povestea de iubire dintre cei doi a rezistat până acum. În tot acest timp, cei doi au fost supuși unui val de curiozitate venit din partea presei și a fanilor.

Presa turcă vorbește despre două posibile motive care ar fi dus, în final, la despărțirea celor doi. CNN Turcia sugerează faptul că relația s-a destrămat din cauza geloziei. Mai precis, Didem Soydan ar fi fost geloasă pe partenera lui Burak din „Marașli”, frumoasa actriță Alina Boz.

Nu ar fi prima dată când numele Alinei Boz ar apărea în discuție când vine vorba de relația „cu probleme” dintre Burak și Didem. În iulie, un jurnalist a întrebat-o pe Didem Soydan dacă Alina ar fi de vină pentru despărțirea (pusă atunci sub semnul întrebării, n.r.) dintre ea și Burak. La acea vreme, frumoasa blondă a răspuns:

„Nu vorbesc despre viața mea privată, știi asta, nu vei avea niciun răspuns de la mine”. Prin urmare, niciun cuvânt despre despărțire din partea lui Didem.

Burak-Deniz-si-Didem-Soydan-si-au-spus-adio.-De-ce-s-a-destramat-relatia-actorului-din-„Marasli-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Apoi, al doilea posibil motiv al destrămării relației celor doi turci ar fi o ceartă. Este ideea adusă în prim-plan de o revistă din Turcia. Jurnaliștii de la Son Dakika vorbesc despre o discuție în contradictoriu care ar fi apărut între Burak Deniz și Didem Soydan. Iar de aici și până la despărțire ar fi rămas doar un pas.

Pro 2, program modificat pentru „Marașli”. Cum sună titlul în română

Cel mai recent serial în care a jucat Burak Deniz, serialul „Marașli” va intra în grila Pro 2. În acest proiect, Deniz joacă cu Alina Boz („Ține-mă de mână!”).

Pro 2 va difuza mult-așteptatul serial turcesc „Marașli”, pe care l-a achiziționat în vară, cu Burak Deniz și Alina Boz în rolurile principale, de luni, 8 noiembrie, de la ora 22.00. Titlul în română al serialului este „Păzește-mă de mine!”. Informațiile au fost dezvăluite de Pro 2 într-un promo care deja rulează pe post.

„Maraşli”, cu titlul internațional „The Trusted”, a fost unul dintre cele mai populare seriale ale lui 2021 în Turcia. A fost difuzat între lunile ianuarie și iulie anul acesta și s-a terminat după 26 de episoade, în ciuda speranțelor numeroșilor săi fani, că va avea și un sezon 2.

Pro-2-program-modificat-pentru-„Marasli.-Cum-suna-titlul-in-romana-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 13

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton