Homepage  / Vedete / Vedete străine

Burak Özçivit a ajuns la spital. Cum se simte actorul din „Dragoste infinită”

Burak Özçivit a ajuns la spital. Cum se simte actorul din „Dragoste infinită”

de Redactia Tvmania

Nici nu a început bine filmările la noua sa peliculă, „Can Feda”, că Burak Özçivit, protagonistul serialului „Dragoste infinită” (difuzat anul acesta de Kanal D), a avut parte de ghinion.

 

Actorul în vârstă de 32 de ani şi-a anunţat fanii pe Facebook că a avut un accident pe platourile de filmare din zona Eskișehir şi că a ajuns la spital. Conform gazetevatan.com, Burak a suferit o ruptură de ligamente la nivelul gleznelor. Fanii îngrijoraţi au început să-i pună întrebări despre starea de sănătate pe reţelele de socializare, iar el a revenit imediat ca să îi liniştească:

„În primul rând, vă mulţumesc tuturor pentru mesaje. Sănătatea mea e în regulă acum. Trebuie doar să mă odihnesc un pic, să stau departe de platouri, după care revin în forţă la filmări”.

Ambiţios din fire, Burak vrea să-şi revină cât mai repede nu doar ca să continue filmările la „Can Feda”, peliculă în care îi dă replica lui Kerem Bürsin, ci să-şi promoveze şi comedia romantică „Kardeşim Benim 2”. Aceasta va avea premiera pe marile ecrane din Turcia pe 24 noiembrie, însă va fi putea fi urmărită şi în cinematografele din Baku (Azerbaidjan) şi Bruxelles (Belgia).

Producţia „Can Feda”, în care Burak joacă rolul unui soldat, va ajunge la cinema, în Turcia, pe 23 februarie 2018. Tot anul viitor, Burak va fi văzut din nou şi pe micile ecrane turceşti, la Star TV, într-un nou serial.  

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton