Homepage  / Vedete / Vedete străine

Burak Özçivit, actorul din „Dragoste infinită”, a devenit tată

Burak Özçivit, actorul din „Dragoste infinită”, a devenit tată

de Redactia Tvmania

Actorul Burak Özçivit (34 de ani) a devenit tată. Pe 13 aprilie, soţia sa, Fahriye Evcen (32 de ani), a născut, într-un spital din Istanbul, primul lor copil, un băieţel pe care l-au numit Karan.

Ştirea a fost confirmată atât de Burak, care a scris pe Facebook „S-a născut fiul meu!”, cât şi mai multe site-uri turcesti, printre care şi sabah.com.tr., care a anunţat că bebeluşul a avut la naştere 3,670 kg şi 52 de centimetri. Protagonistul din „Dragoste infinită” a fost alături de soţia sa în sala de naşteri şi a fost extrem de emoţionat.

Deși, pe parcursul sarcinii, au fost zvonuri că Fahriye va naște în Germania, pentru a fi mai aproape de familia ei, Burak le-a dezminițit. Cât privește cariera, actorul va începe anul acesta filmările la noul său serial de epocă, „Osman Gazi”, iar alături de casa sa de producție, BRK’S Production, intenționează să realizeze o nouă peliculă. Conform, 90min.com, Burak ar vrea să aducă pe marile ecrane povestea unui fotbalist celebru brazilian Alexsandro de Souza, care a jucat la echipa turcească ​Fenerbahçe.

Burak Özçivit şi Fahriye Evcen s-au căsătorit pe 29 iunie 2017, la Istanbul, iar luna de miere au petrecut-o în Maldive.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton