Homepage  / Vedete străine

Burak Özçivit, acuzat de injurii de colegi. Ce decizie a luat procurorul

Burak Özçivit, acuzat de injurii de colegi. Ce decizie a luat procurorul
13

de Anda Dincă,

Actorul Burak Özçivit nu scapă așa ușor de scandalul în care a fost implicat toamna aceasta. Protagonistul serialului “Dragoste infinită” a primit o plângere în instanță de la patru angajați din echipa de producție a serialului “Kuruluş Osman”, în care joacă în prezent, care s-au plâns că actorul i-ar fi insultat pe 8 decembrie 2020.

Procurorul a analizat plângerea care i-a fost adusă lui Burak și a considerat că nu este un caz de drept penal, îndemnând părțile spre o mediere de natură civilă. 

Din păcate însă mediatorul nu a reușit să împace părțile, iar cazul s-a mutat în instanță. Burak riscă astfel o pedeaspă cu închisoarea de până la 4 ani și o lună, anunță hurriyet.com.tr.

Burak Özçivit s-a apărat spunând că nimic din ce s-a spus este adevărat și că reclamanții aveau neînțelegeri cu cei de la casa de producție și că s-au folosit de numele său pentru a se răzbuna. 

“Oricine mă cunoaște știe că nu înjur și că nu insult. Aceste persoane care m-au acuzat s-au folosit de numele meu pentru că știu că doar așa ar putea rezolva problemele pe care le au cu producătorii. Declarațiile lor nu sunt credibile”, a zis Burak la momentul izbucnirii scandalului, citat de istanbulhaber.com.tr. 

Serkan Toper, avocatul lui Burak, își dorește să demonstreze faptul că angajații au adus acuzații mincinoase clientului său și speră ca verdictul judecătorului să fie în favoarea actorului.

“Credem cu tărie că adevărul va ieși la iveală în urma procesului și că va învinge oportunismul și afirmațiile fără temei. Dreptul plângerii în justiție s-a transformat într-un act neloial la adresa clientului meu, căruia i-au fost cerute niște sume astronomice. Când aceste solicitări nu au fost îndeplinite, reputația sa a avut de suferit. Este un abuz ce se întâmplă”, a declart Serkan Toper.

Mai mult, actorul are parte de toată susținerea producătorului Mehmet Bozdağ, care a declarat:

“Au existat știri conform cărora domnul Burak Özçivit, protagonistul serialul nostru “Kuruluş Osman”, a fost acționat în instanță pe motiv că ar fi înjurat angajați de pe platourile de filmare. Toate acuzațiile făcute cu un an în urmă despre Burak sunt fără temei. Acesta a câștigat aprecierea tuturor angajaților din echipă prin munca sa asiduă. Suntem complet siguri de moralitatea, devotamentul și personalitatea exemplară a lui Burak Özçivit și suntem alături de el. Credem cu convingere că acuzațiile nefondate vor fi respinse de justiția turcă independentă”.

Acest proces nu este singurul motiv de bârfă al presei turce despre Burak în această perioadă.

Gurile rele (printre care și site-ul haberturk.com) spun că el și frumoasa lui soție, actrița Fahriye Evcen, ar fi în prag de divorț, după 4 ani de la căsătorie, fără să precizeze însă care ar fi adevăratele motive.

Cei doi, care sunt căsătoriți din 2017, și care au un băiețel, pe Karan, în vârstă de 2 ani, dezmint și aceste știri nefondate despre căsnicia lor, urcând poze cu ei împreună pe Instagram și afișându-se în public.

În ceea ce privește cariera, lui Burak (care pe 24 decembrie împlineste 37 de ani) îi merge foarte bine.

Cel de-al treilea sezon al producției de epocă în care interpretează rolul principal, “Kuruluş Osman”, difuzat în prezent de postul Atv, se bucură de audiențe mari. De asemenea, de curând, Burak a fost nominalizat la premiile “Soap Awards France 2021” la categoria “Cel mai bun actor internațional”. 

Burak ÖzçivitIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton