Homepage  / Vedete străine

Burak Özçivit, implicat într-un super scandal pe platourile de filmare

Burak Özçivit, implicat într-un super scandal pe platourile de filmare
11

de Anda Dincă,

Burak Özçivit (36 de ani) unul dintre cei mai iubiți actori turci ai momentului a fost implicat recent într-un scandal, la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Patru angajați din echipa de producție a serialului “Kuruluş Osman” în care joacă în prezent s-au plâns că Burak i-ar fi insultat. Mai mult aceștia au făcut plângerea în instanță, semnalând că injuriile le-au fost aduse pe 8 decembrie 2020.

În plus angajații au declarat că nu e prima oară când Burak își varsă nervii pe platouri, dar că atunci, spre deosebire de alte dăți, i-a înjurat și insultat. Procurorul a analizat plângerea care i-a fost adusă lui Burak și a considerat că nu este un caz de drept penal, îndemnând părțile spre o mediere de natură civilă. 

La rândul său Burak s-a apărat spunând că nimic din ce s-a spus este adevărat și că reclamanții aveau neînțelegeri cu cei de la casa de producție și și-au dorit ca scandalul să ia amploare.

Mai mult starul serialului “Dragoste infintă” a precizat că într-adevăr pe platouri mai există zile tensionate, însă că niciodată nu s-a ajuns la injurii, iar cele 100 de persoane care se aflau atunci la filmări pot depune mărturie cum că are dreptate.

“Oricine mă cunoaște știe că nu înjur și că nu insult. Aceste persoane care m-au acuzat s-au folosit de numele meu pentru că știu că doar așa ar putea rezolva problemele pe care le au cu producătorii. Declarațiile lor nu sunt credibile”, a zis Burak, citat de istanbulhaber.com.tr. 

Burak ÖzçivitIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Pe 13 octombrie, Burak s-a întors pe micile ecrane turcești, la postul Atv, cu sezonul 3 al producției de epocă “Kuruluş Osman”, în care îi dă viață lui Osman Gazi sau Osman I, întemeietorul Imperiului Otoman. Serialul a avut premiera în Turcia în noiembrie 2019 și a avut audiențe foarte mari încă de la primele episoade.

Regizorul și producătorul Mehmet Bozdağ speră ca și noul sezon va avea același succes, mai ales că a venit în fața telespectatorilor cu noi personaje puternice, cu un Osman “complet diferit” și cu scene de acțiune spectaculoase (cum ar fi cele filmate sub apă). 

De asemenea, zilele trecute Burak a participat la evenimentul de lansare al colecției toamnă-iarnă 2022 a brandului de îmbrăcăminte Altınyıldız Classics, a cărui imagine este de mai bine de 3 ani.

Ca de fiecare dată, actorul s-a implicat total în proiectul său. El nu doar că a fost protagonistul clipului publicitar, dar a și ajutat la alegerea temei. 

Vedeți trailerul sezonului 3: 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton