Homepage  / Vedete / Vedete străine

Burak Özçivit nu este afectat de carantină: „Viața e mai frumoasă acasă”

Burak Özçivit nu este afectat de carantină: „Viața e mai frumoasă acasă”

de Redactia Tvmania

Protagonistul serialului „Dragoste infinită” („Kara Sevda”) și soția sa, Fahriye Evcen, stau cuminți acasă, alături de fiul lor, Karan, care în aprilie face 1 an.

Burak le sugerează și fanilor săi să facă la fel, trimițându-le mesajul „Viața e mai frumoasă acasă”. În timp ce Burak citește scenariul serialului în care joacă în prezent, „Kuruluş Osman”, ale cărui filmări au fost întrerupte momentan din cauza pandemiei, Fahrie, care i-a devenit soție în 2017, se delectează cu o carte. Cei doi s-au mutat vara trecută într-o casă mai mare cu o grădină superbă, tot în Istanbul, așa că se pot relaxa și în aer liber. Zilele trecute, Burak a urcat pe Instagram și un filmuleț în care le mulțumeste cadrelor medicale pentru efortul depus zilele acestea în lupta contra virusului:

„Mulțumim profesioniștilor noștri din domeniul sănătății și îi aplaudăm din inimă”, a zis actorul în vârstă de 35 de ani.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor, canı gönülden alkışlıyoruz.İyiki varsınız.

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on


„Kuruluş Osman”, proiectul actual al lui Burak, este un serial grandios de epocă pentru care actorul munceşte foarte mult. Pentru filmările la această producție, Burak Özçivit şi-a lăsat părul lung, a luat lecţii de călărie şi luptă, intrând perfect în pielea lui Osman Gazi, fondatorul Imperiului Otoman. Producția difuzată în Turcia de Atv are audiențe foarte mari, în fiecare săptămână de la debutul său din noiembrie 2019.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton