Homepage  / Seriale turceşti

Burak Özçivit se întoarce pe micile ecrane turcești din 13 octombrie cu rolul lui Osman Gazi

Burak Özçivit se întoarce pe micile ecrane turcești din 13 octombrie cu rolul lui Osman Gazi

de Anda Dincă,

Toamna se numără proiectele tv în familia turcului Burak Özçivit. Atât Burak, cât și soția sa, Fahriye Evcen, vor juca în producții istorice. Protagonistul din “Dragoste infinită” se va întoarce astfel la postul turcesc atv, din 13 octombrie, cu sezonul al treilea al producției “Kuruluş Osman”.

Conform haberturk.com, noile episoade se anunță și mai spectaculoase, cu un Osman “complet diferit”, așa cum a declarat producătorul Mehmet Bozdağ, dar și cu noi personaje interpetate, printre alții, de Serhat Kılıç, Yıldıray Şahinler, Rüzgar Aksoy, Şeyma Korkmaz, Serdar Kayaokay, Melis Gürhan, Gizem Kala, Can Bartu Arslan, Serhat Parıl, Oğuzhan Karbi, Serdar Akülker, Rıdvan Uludaşdemir, Burak Alp Yenilmez și Recep Çavdar.

Filmările pentru sezonul 3 au început pe 30 august, moment în care Mehmet Bozdağ a declarat pe contul său de Instagram: “Începem filmarea noului sezon al serialului “Kuruluş Osman”, lansat cu mari eforturi. Să trecem sănătoși peste el! Le urez mult noroc tuturor actorilor, întregii echipe!”. 

Despre ce este serialul Kuruluş Osman

Kuruluş Osman a avut premiera în Turcia în noiembrie 2019 și a avut audiențe foarte mari încă de la primele episoade. Producția spune povestea lui Osman Gazi (jucat de Burak Özçivit), fiul lui Ertuğrul Bey, și este o continuare a altui serial de mare succes în Turcia, “Diriliş: Ertuğrul”. Osman Gazi sau Osman I a fost întemeietorul Imperiului Otoman și a trăit între anii 1258-1324.

Nu doar Burak se va întoarce la tv, ci și partenera sa de viață, Fahriye. Aceasta a primit un rol important în sezonul al doilea al producției “Uyanış: Büyük Selçuklu”, care va avea premiera luna aceasta la postul TRT 1.

Fahriye va apărea în serial odată cu episodul 35, primul din sezonul al doilea, și o va juca pe Akça Hatun (soția sultanului Alp Arslan, interpretat de un alt turc cunoscut Barış Arduç).

“Uyanış: Büyük Selçuklu” s-a lansat în Turcia în septembrie 2020, iar în primul sezon au jucat, printre alții, Mehmet Özgür, Leyla Lydia Tuğutlu, Hatice Şendil, Ekin Koç și Leyla Feray.

“Uyanış: Büyük Selçuklu” prezintă ascensiunea selgiucilor sub conducerea sultanului Malik-Shah I și a fiului său Ahmad Sanjar, ulterior sultan al Imperiul Selgiuc (imperiu medieval islamic sunnit turco-persan din anii 1037-1153).

Trailerul sezonului 3 din Kuruluş Osman: 

https://www.youtube.com/watch?v=CEnSRRIgjKY&ab_channel=KurulusOsmanbyGeotv
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton