Homepage  / Vedete străine

Burak Özçivit, tată pentru a doua oară. Fahriye Evcen a născut al doilea lor copil

Burak Özçivit, tată pentru a doua oară. Fahriye Evcen a născut al doilea lor copil
8

de Anda Dincă,

Actorul turc Burak Özçivit (protagonistul serialului “Dragoste infinită”) este în culmea fericirii. Soția sa, actrița Fahriye Evcen, a adus pe lume al doilea lor copil, un băiețel care a primit numele de Kerem, anunță haberturk.com.

Fahriye a născut pe cale naturală într-un spital privat din Istanbul, iar ea și bebelușul se simt foarte bine. Fahriye (36 de ani) și Burak (38 de ani) s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului “Çalikușu” (2013-2014), iar în 2017 s-au căsătorit. Cei doi mai au împreună un băiețel în vârstă de 3 ani, pe Karan.

„Suntem foarte fericiți. Sunt deja obișnuit cu nopțile nedormite. Mi-am terminat stagiul cu
primul fiu, Karan”, a declarat Burak, citat de haberturk.com

În perioada următoare, Fahriye se va dedica famliei, în timp ce Burak va fi ocupat cu filmările pentru serialul de epocă “Kuruluș Osman”, spoturile publicitare (în general la obiecte vestimentare) și deplasările în străinătate la diverse evenimente.

Sezonul al patrulea al producției de epocă “Kuruluș Osman”, în care Burak joacă rolul lui Osman Gazi, fiul lui Ertugrul Bey, fondatorul Imperiului Otoman, este difuzat în prezent în Turcia de postul Atv și are audiențe mari. Deși are o agendă foarte încărcată Burak a fost alături de Fahriye la spital atunci când a născut.

evcenf-322759549_3196508250659489_3853347954387882120_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton