Homepage  / Vedete / Vedete străine

Burcu Kıratlı are un nou iubit, deși spunea că iubește pe altul

Burcu Kıratlı are un nou iubit, deși spunea că iubește pe altul
5

de Redactia Tvmania

Actrița Burcu Kıratlı, protagonista serialului turcesc „Dragoste şi ură” („Aşk ve Mavi”), care a fost până nu de mult difuzat de Kanal D spunea în mai, într-un interviu pentru „TV Satelit”, ce poveste frumoasă de dragoste trăieşte de doi ani cu iubitul ei, afaceristul Polat Sadunoglu. Mai mult, ea ne-a mărturisit atunci şi că urmează să viziteze Europa alături de el vara aceasta.

2070499_070487b4bb2a248bed6b68da6d93bc37_640x640Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

În cele din urmă, ea a plecat în vacanţă după terminările la „Dragoste şi ură”, însă la Bodrum şi nu cu Polat, ci cu noul ei iubit, actorul Furkan Palalı (31 de ani, protagonistul serialului „Camera 309”). Conform haberturk.com, cei doi au fost surprinşi de paparazzi la piscina unui resort, asumându-şi idila şi alegând astfel să nu se mai ascundă de ochii curioşilor.

Pe 23 iulie, Burcu a împlinit 29 de ani şi a ales să-şi serbeze ziua de naştere pe litoralul turcesc alături de prieteni şi de noul iubit. Evident actriţa nu a urcat poze pe Instagram cu Furkan, însă paparazzi au fost vigilenţi, iar pozele cu ei au fost publicate de tabloidele turceşti.

Producătorii serialului „Dragoste şi ură” nu au anunţat dacă vor face şi cel de-al treilea sezon la toamnă, dar sunt mari şanse ca acest lucru să se întâmple, mai ales că serialul a avut audienţe foarte bune la postul turcesc Atv.

Sursa foto: Instagram şi www.haberturk.com.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton