Homepage  / Vedete / Vedete străine

Burcu Kiratli („Dragoste și ură”) vrea să se mărite din nou cu fostul soț

Burcu Kiratli („Dragoste și ură”) vrea să se mărite din nou cu fostul soț

de Redactia Tvmania

Frumoasa turcoaică de 30 de ani, pe care telespectatorii români o știu din serialul „Dragoste și ură” („Aşk ve Mavi”), difuzat în 2018 de Kanal D, a vorbit recent, pentru prima oară, despre neașteptatul ei divorț de cântăreţul Sinan Akçıl (37 de ani) și actuala ei situație sentimentală.

 

Burcu și Sinan s-au căsătorit de Revelionul 2019 la Amsterdam, după trei luni de pasiune intensă, și au divorțat nouă luni mai târziu, în septembrie anul trecut. 

 

„A fost o decizie copilărească”, a declarat Burcu Kiratli celor de la posta.com.tr, cărora le-a acordat recent un interviu amplu. „Am renunțat amândoi fără să fi trecut printr-o criză serioasă. Amândoi ne-am dat apoi seama de greșeală și ne-am împăcat după 20 de zile. Acum totul e ok”, a explicat actrița. 

 

De fapt, potrivit presei din Turcia, situația e mai mult decât ok. În ianuarie, gecce.com scria că Burcu Kiratli și Sinan Akçıl intenționează să se recăsătorească, ceremonia urmând a fi de data aceasta mai tradițională și neapărat în Turcia. Între timp însă, planurile celor doi s-au schimbat, probabil, din cauza pandemiei de coronavirus care afectează inclusiv țara lor. 

 

În același interviu Posta, Burcu Kiratli vorbește pe larg despre pasiunea pentru sport, pentru genți și pantofi (recunoaște că are acasă o cameră dedicată lor) și despre visul de a înființa o școală de actorie.

 

Actrița, care nu se vede încă mamă pentru că are încă multe planuri legate de carieră, a declarat, întrebată fiind când se întoarce pe ecrane (nu a mai avut nici un proiect după „Dragoste și ură”): 

 

„Am fost în pauză pentru nu accept orice propunere. Ca să spun da, am nevoie de o poveste care să mă provoace și să mă emoționeze. Sunt în discuții pentru un proiect care ar trebui să înceapă în septembrie, dacă totul revine la normal”. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton