Homepage  / Vedete / Vedete străine

Burcu Kıratlı s-a căsătorit cu alesul inimii ei, Sinan Akçıl

Burcu Kıratlı s-a căsătorit cu alesul inimii ei, Sinan Akçıl
4

de Redactia Tvmania

Burcu Kıratlı (29 de ani) și iubitul ei, cântăreţul Sinan Akçıl (36 de ani), au devenit soț și soție la sfârșitul lui decembrie, după 3 luni de relație, anunță sabah.com.tr.

Cununia civilă a avut loc la Consulatul General al Turciei din Amsterdam, iar alături celor doi îndrăgostiți le-au fost doar 10 prieteni. Burcu a purtat o rochie scurtă și foarte decoltată, care a atras atenția tuturor celor din jur. Ținuta ei a fost accesorizată cu o pereche de cercei vechi primiți în dar de la mama lui Sinan, moștenire de familie, spun cei de la cumhuriyet.com.tr. Cu siguranță, ei vor face și o nuntă fastuoasă anul acesta în Turcia la care vor fi prezente și familiile lor.

 

47333120_2073948755998884_5321340648397631851_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

În luna septembrie a anului trecut, Burcu s-a despărțit de actorul Furkan Palalı („Camera 309”), după şase luni de relație, iar la scurt timp a început o poveste de iubire împreună cu Sinan Akçıl. Atât de îndrăgostit a fost Sinan (36 de ani) de Burcu (29 de ani) încât i-a făcut o declaraţie în timpul unui concert. „O iubesc foarte mult! Vreau să-mi petrec viaţa alături de ea”. Aceste cuvinte i-au făcut pe apropiaţii lor să susţină că vara aceasta ei se vor căsători. Însă evenimentul a avut loc mult mai devreme, cei doi întâmpinând 2019 în calitate de soţ şi soţie. În trecut Burcu a avut o relaţie de doi ani cu afaceristul Polat Sadunoglu, cu care avea planuri mari, în timp ce Sinan a avut idile cu Ebru Salli, Hande Yener şi Hadise.

Vedeţi aici secvenţe de la nunta lui Burcu Kıratlı:

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

✨😍 #24122018 @sinanakcil 🖤

A post shared by Burcu Kıratlı Akçıl (@burcukiratli23) on


 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton